Ultima oră
Chiricheş s-a decis! Când va decide dacă revine sau nu lui FCSB Chiricheş s-a decis! Când va decide dacă revine sau nu lui FCSB
Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham Australianul Ange Postecoglou, noul antrenor al celor de la Tottenham
VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea” VIDEO | Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea”
Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros
Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv” Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv”

Nasser Al-Khelaifi, acuzat de un fost majordom al său că îşi umileşte angajaţii

PSG Publicat pe 24 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21073947/1/psgfr-1.jpg

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, este vizat de o plângere depusă de un fost angajat, Hicham Karmoussi, care a lucrat ca majordom pentru oficial, relatează AFP.

Karmoussi, cetăţean marocan, îl acuză pe Al-Khelaifi de “muncă disimulată” şi “hărţuire”.

Bărbatul în vârstă de 48 de ani denunţă munca disimulată, angajarea unui străin fără permis de muncă, hărţuirea morală, violenţa psihologică, ameninţări şi condiţii de lucru ce încalcă demnitatea umană.

El îl acuză pe Al-Khelaifi şi că a angajat servitori filipinezi, care au muncit ilegal pe teritoriul Franţei.

“Hicham Karmoussi a muncit fără contract pentru domnul Al-Khelaifi şi într-un ritm de nesuportat”, a precizat avocatul Antoine Ory.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele