adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant VIDEO | Jucătorul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a făcut spectacol! ”Dubla” reuşită de atacant
Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis” Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”
Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea” Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
UEFA a sancţionat mai multe cluburi după incidente şi nereguli la meciurile din cupele europene
EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic” EXCLUSIV | Radu Banciu a dat verdictul! Cel mai slab jucător al naţionalei României. ”Este dintr-o generaţie care trebuia să dispară! Nu a făcut absolut nimic”
VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte VIDEO | Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

Naţionala de rugby a vizitat Parlamentul European. “Sper ca băieţii să rămână cu un gust plăcut”, spune Alin Petrache

Rugby Publicat pe 10 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21013930/1/romania-rugby-2023.jpg

Naţionala de rugby a României se află la Bruxelles, unde sâmbătă va întâlni echipa Belgiei, în cel de-al doilea meci din Rugby Europe Championship. Partida are loc de la ora 19.30, pe Stadionul Nelson Mandela.

Vineri, înainte de Antrenamentul Căpitanului, Stejarii au vizitat Parlamentul European. Ei au văzut şi expoziţiile temporare de fotografie, poposind pentru câteva minute şi în Hemiciclu, nucleul Parlamentului European de la Bruxelles, locul unde se desfăşoară cele mai importante dezbateri şi voturi.

 De asemenea, s-au întâlnit şi cu câţiva dintre europarlamentarii români.

"A fost o vizită frumoasă, este un loc foarte mare în care se iau decizii importante pentru Europa. M-a impresionat acest mix de cultură, toate naţiile care încearcă să meargă împreună în aceeaşi direcţie”, a declara sportivul Atila Septar.

"Este un loc interesant pentru jucători. Sper ca băieţii să rămână cu un gust plăcut despre ceea ce se întâmplă la Parlamentul European, iar noi să ne întoarcem duminică o victorie, din această confruntare cu Belgia. Cred că băieţii au fost impresionaţi de somptuozitatea acestei clădiri.

Eu zic că a fost o plimbare bună astăzi, am ieşit un pic din ritm, ne-am bucurat de puţin şi de alte lucruri, nu neaparat de antrenament sau această deplasare în Belgia.", a afirmat şi preşedintele federaţiei de rugby, Alin Petrache.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele