Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

Naţionala feminină de handbal se reuneşte pe 24 octombrie, pentru CE 2022. Sunt programate şi două amicale în Ungaria

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 4 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20878308/1/han-fete.jpg

Naţionala de handbal feminin a României, care a câştigat Trofeul Carpaţi zilele trecute, are programată reunirea oficială în vederea participării la CE2022, în 24 octombrie.

Jucătoarele din naţională vor mai disputa două meciuri cu echipele de club în Liga Naţională, după care competiţia se întrerupe până în 27 noiembrie, după încheierea Campionatului European.

Tricolorele se reunesc în 24 octombrie, iar patru zile mai târziu vor pleca în Ungaria, la Tatabanya, unde ar urma să dispute două amicale, cu Ungaria (29 octombrie) şi cu Germania (2 noiembrie), participante şi ele la CE2022.

Apoi, echipa antrenată de Florentin Pera va pleca spre Skopje, unde va disputa meciurile din grupa C preliminară: în 5 noiembrie, cu Olanda (ora 21.30), în 7 noiembrie, cu Franţa (21.30) şi în 9 noiembrie, cu Macedonia de Nord (19.00).

Biletele au fost deja puse în vânzare pe site-ul competiţiei, cu preţuri cuprinse între 32-80 euro.

Naţionala României va participa pentru a 14-a oară la turneul final al CE, iar ediţia din 2022 va avea loc între 4 şi 20 noiembrie şi va fi găzduită de oraşele Ljubljana, Celje, Skopje şi Podgorica.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele