Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Naţionala lui Edi Iordănescu ironizată după succesul la scor în faţa Republicii Moldova. ”Clar putem ajunge campioni europeni, chiar şi mondiali!”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20926554/1/316319728-2359362234241373-3846021306776375764-n.jpg

Naţionala României s-a impus clar în partida amicala cu Republica Moldova. ”Tricolorii” au reuşit să câştige cu 5-0 ultima partidă din 2022.

În ciuda scorului şi a prestaţiei solide a echipei naţionale, Viorel Moldovan aminteşte că adversarul a fost extrem de modest. Fostul mare atacant este convins că România poate ajunge campioană europeană sau chiar mondială, dar doar dacă întâlneşte Republica Moldova de fiecare dată.

”Dacă vom mai juca de asemenea manieră, clar putem ajunge campioni europeni, chiar şi mondiali! Dar să avem în faţă doar adversari de nivelul Moldovei.

N-am mai văzut o echipă a Moldovei atât de slabă, am fost şocat la fel ca Vadim Raţă, care se întreba după meci dacă ăsta este nivelul cu adevărat.

A fost un meci reuşit, acţiunea pozitivă, cu foarte mulţi debutanţi la prima reprezentativă. Nu s-a mai întâmplat de mult timp aşa ceva, dar este un lucru pozitiv. Jocul a fost bun, dar mi-e greu să trag concluzii, ţinând cont de nivelul adversarului.

Până la urmă, victoria este bună pentru moral. Jucătorii au înscris, naţionala a câştigat categoric, face bine la cap”, a declarat Viorel Moldovan, la Pro Arena.

Remarcaţii lui Viorel Moldovan

Moldovan a remarcat totuşi nişte jucători din naţională şi crede că aceştia sunt la un nivel bun.

”Mi-au plăcut Moruţan, bun în ambele jocuri, Olaru, cu agresivitatea lui în zona mediană, Drăguş, care nu a fost rău nici în primul joc. Cicâldău a dat semne de viaţă după jocul modest cu Slovenia”, a transmis Viorel Moldovan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri