adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Naţionala României coboară în clasamentul FIFA. Pe ce loc se situează ”tricolorii”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20742270/2/romania-finlanda-liga-natiunilor-11-06-2022.jpg

Naţionala României se află în una dintre cele mai slabe perioade din istorie. ”Tricolorii” au reuşit doar o victorie în ultimele 6 meciuri şi se clasează pe ultima poziţie în grupa de Nations League.

Rezultatele pe care le-a înregistrat echipa naţională vor afecta poziţia în clasamentul FIFA, care se va anunţa pe 23 iunie. ”Tricolorii” ar urma să cadă şase trepte în ierarhia FIFA, ajungând pe poziţia a 54-a. În momentul de faţă aceştia se află pe locul 48.  

Dacă echipa antrenată de Edi Iordănescu e în cădere liberă, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre adversarele noastre din grupa de Nations League. Muntenegru, echipa care a câştigat ambele partide disputate cu România, 2-0 şi 3-0, va urca trei poziţii în clasamentul FIFA (de pe 70 până pe 67), Bosnia care ne-a învins în deplasare cu 1-0, va urca două locuri (de pe 59 până pe 57). Singura echipă pe care naţionala a reuşit să o învingă, scor 1-0, Finlanda urcă şi ea, tot două locuri (de pe 57 până pe 55). 

Conform clasamentului FIFA, România este cel mai bine cotată echipă naţională din grupa de Nations League, dar pe teren au stat altfel lucrurile şi ”tricolorii” se află pe ultimul loc, cu doar 3 puncte acumulate în 4 partide. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri