Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Naţionala României coboară în clasamentul FIFA. Pe ce loc se situează ”tricolorii”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20742270/2/romania-finlanda-liga-natiunilor-11-06-2022.jpg

Naţionala României se află în una dintre cele mai slabe perioade din istorie. ”Tricolorii” au reuşit doar o victorie în ultimele 6 meciuri şi se clasează pe ultima poziţie în grupa de Nations League.

Rezultatele pe care le-a înregistrat echipa naţională vor afecta poziţia în clasamentul FIFA, care se va anunţa pe 23 iunie. ”Tricolorii” ar urma să cadă şase trepte în ierarhia FIFA, ajungând pe poziţia a 54-a. În momentul de faţă aceştia se află pe locul 48.  

Dacă echipa antrenată de Edi Iordănescu e în cădere liberă, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre adversarele noastre din grupa de Nations League. Muntenegru, echipa care a câştigat ambele partide disputate cu România, 2-0 şi 3-0, va urca trei poziţii în clasamentul FIFA (de pe 70 până pe 67), Bosnia care ne-a învins în deplasare cu 1-0, va urca două locuri (de pe 59 până pe 57). Singura echipă pe care naţionala a reuşit să o învingă, scor 1-0, Finlanda urcă şi ea, tot două locuri (de pe 57 până pe 55). 

Conform clasamentului FIFA, România este cel mai bine cotată echipă naţională din grupa de Nations League, dar pe teren au stat altfel lucrurile şi ”tricolorii” se află pe ultimul loc, cu doar 3 puncte acumulate în 4 partide. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri