Ultima oră
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV

”Ne-a solicitat din punct de vedere fizic, a pus presiune”. Selecţionerul Columbiei laudă naţionala României

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21537669/1/columbia-romania-amical-26-03-2024-2.jpg

Echipa naţională a României a pierdut, scor 3-2, în faţa Columbiei, într-un meci amical disputat la Madrid.

Pe banca Columbiei se află selecţionerul argentinian Nestor Lorenzo (58 de ani). Acesta a analizat partida şi a ţinut să laude prestaţia ”tricolorilor”, care au avut un final de meci foarte bun.

Sud-americanii au condus până pe final cu 3-0, dar reuşitele lui Ianis Hagi şi Florin Tănase au animat ultimele minute.

”Am avut o perioadă bună, au apărut jucători care au demonstrat că pot face lucruri bune la echipa naţională. Avem un grup unit, cu jucători dedicaţi, serioşi şi care vor să câştige fiecare meci. Aşa că sunt foarte mulţumit de această serie.

România e o echipă bună, care ne-a solicitat din punct de vedere fizic, care a pus presiune şi care a avut o tranziţie bună. Pe final am lăsat-o mai moale şi asta ne-ar fi putut costa.

Am jucat bine timp de 80 de minute şi am obţinut un rezultat foarte bun. România ne-a marcat două goluri, din vina noastră, şi ăsta e minusul cu care plecăm”
, a declarat Nestor Lorenzo, pentru cei de la eltiempo.com

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri