Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

”Ne-au surprins cu acea agresivitate”. Marin Dună, despre prestaţiile oscilante de la FC Voluntari

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 15 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21425349/1/duna.jpg

FCU Craiova a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 20-a a Superligii.

Antrenorul ilfovenilor din acte, Marin Dună s-a declarat uimit de modul în care oltenii au abordat partida şi consideră că echipa sa merita un punct.

”Ne-a stricat seria de rezulate pozitive. Suntem dezamăgiţi. Prima repriză le-a aparţinut lor. Au avut acel gol. În rest, au avut puţine ocazii. Repriza a doua am dominat-o. Un rezultat de egalitate era mult mai echitabil. A fost un meci de uzură.

Ne-au surprins cu acea agresivitate. Acea fază nu anunţa mai nimic şi asta a fost istoria. Am schimbat şi sistemul. Am băgat tot ce am avut ofensiv. S-au apărat foarte bine. Nu a fost să fie.

Nu ne-am creat nici atât de multe ocazii ca în meciurile trecute. Meritam un punct”
, a spus Dună.

Echipa lui Giovanni Constantino este pe locul 10 în campionat, cu 24 de puncte, iar FC Voluntari ocupă poziţia a 11-a, cu acelaşi număr de puncte, 24.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele