Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

”Ne este dor să jucăm acasă”. Eugen Neagoe continuă seria excelentă la ”U” Cluj

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 3 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20877390/1/neagoe.jpg

FC Botoşani a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu formaţia Universitatea Cluj, contând pentru etapa a 12-a din Superligă.

Mihai Roman a deschis scorul pentru gazde, în minutul 56, cu o lovitură de cap la centrarea lui Patache. Golul egalizator a venit în minutul 75, fiind reuşit de nou intratul pe teren Adrian Bălan – cap la centrarea lui Briceag.

Moldovenii se află la a şasea etapă consecutivă fără victorie în Superligă.

Antrenorul celor de la ”U” Cluj a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru atitudine şi a explicat cartonaşul galben încasat în a doua repriză.

"Nici ei nu şi-au creat situaţii în prima repriză. Am primit acel gol în actul secund, la un corner pe care nu l-am tratat cu seriozitate. După gol, i-am şi felicitat pe băieţi pentru reacţie. Nu le-am mai dat nicio şansă celor de la Botoşani, am creat trei ocazii mari de gol. Sunt pe undeva bucuros pentru că am dominat-o pe Botoşani în mod clar, dar, din păcate, nu sunt mulţumit de rezultat, cred că meritam să câştigăm.

(n.r. despre faptul că a fost avertizat cu cartonaş galben) Cred că am văzut mai bine decât arbitri. Nu i-am jignit, nu sunt acel tip de antrenor. Eu doar i-am arătat ochelarii. Mi-am pus ochelari când am avut probleme şi asta le-am transmis şi lor. Îmi pare rău dacă i-am jignit, dar eram supărat.

 Chiar mi-a spus centralul că poate au greşit şi ei.

Mi-aş dori şi cred că băieţii merită o susţinere puternică. Cred că vor fi peste 20.000 de suporteri (n.r. cu Hermannstadt, etapa viitoare). Ne este dor să jucăm acasă. Şi eu abia aştept să vină ora jocului, pentru că nu am apucat să evoluăm acolo de când sunt eu"
, a spus Neagoe, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele