Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

”Ne pregătim pentru ei”. Cristiano Bergodi a vorbit despre rejucarea partidei cu FCU Craiova

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 11 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21052755/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-11-11-2022.jpg

FCSB – Sepsi, partidă din runda a 30-a a SuperLigii României, se dispută duminică, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.  Runda trecută, bucureştenii au pierdut, iar formaţia din Sfântu Gheorghe a făcut remiză.

FCSB a cedat, la Arad, cu UTA, scor 1-3, la finalul întâlnirii rămânând fără antrenorul din acte, Leo Strizu, care şi-a dat demisia. De partea cealaltă, Sepsi a făcut egal cu CFR Cluj pe teren propriu, scor 2-2, şi speră la accederea în play-off.

În turul sezonului regular, partida dintre Sepsi şi FCSB s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru formaţia lui Mihai Pintilii.

Covăsnenii au nevoie să câştige, pentru a se menţine în calculele de play-off. Cristiano Bergodi a prefaţat partida şi nu a avut prea multe de spus despre rejucarea partidei cu FCU Craiova, ca urmare a deciziei Comisiei de Recurs, ce a anulat succesul la ”masa verde” al celor de la Sepsi.

”Un meci dificil, vom juca pe un stadion frumos, cu teren foarte bun. Întâlnim o echipă bună, care va lupta pentru titlu, dar care în ultima vreme nu s-a descurcat aşa de bine. O echipă cu jucători buni, ofensivă, care duce mulţi jucători în faţă. Va fi greu.

Ne-am pregătit bine. Ne-am revenit cu moralul după meciul cu CFR Cluj. Ne-a dat o gură de oxigen. Nu neapărat ca puncte, ci ca moral şi încredere. Mi-au plăcut mult cu CFR şi mergem la Bucureşti să câştigăm meciul.

Suntem o echipă care vrea să joace fotbal, să facă posesie. Şi ei la fel, ies la joc. Va fi, cred eu, un meci frumos. Nu mergem acolo pentru un punct, mergem să câştigăm.

Cel mai important este meciul cu FCSB. (n.r. despre rejucarea cu FCU) A fost o decizie şi vom juca cu Craiova, ne pregătim pentru ei după meciul FCSB”
, a declarat Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele