Ultima oră
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”

Nedelcu, super gol în poarta celor de la Rapid. ”Am ratat foarte mult şi eu consider că meritam victoria”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 2 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21083494/1/nedelcu.jpg

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

După ce în prima repriză Farul a trimis de două ori în bară, prin Alibec (min. 19) şi Grameni (min. 20), Rapid a deschis scorul în minutul 55, când Dugandzic a luftat în careu la o centrare a lui Onea, mingea a ajuns la Funsho Bamgboye şi acesta a înscris.

Egalarea a venit în minutul 76, de la Dragoş Nedelcu, acesta şutând superb de la marginea careului.

Nedelcu a declarat că dobrogenii meritau victoria, însă nu s-au putut impune din cauza numeroaselor ratări.

”Am ratat foarte mult şi eu consider că meritam victoria, datorită ocaziilor avute. Din păcate, s-a încheiat la egalitate şi, până la urmă, un punct câştigat aici nu e chiar atât de rău. Am exersat la antrenament. Îi mulţumesc lui Măţel, că mi-a spus înainte de meci că voi da gol. Fiecare jucător de Liga 1 îşi doreşte să joace într-o astfel de atmosferă, pe un gazon foarte bun.

Consider că ambele echipe au jucători de calitate, antrenori foarte buni şi e normal să iasă meciuri spectaculoase.

(n.r. despre golul marcat) Cu siguranţă îmi va da încredere”
, a spus Nedelcu la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele