Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Negocieri ciudate. Becali va transfera un fotbalist din SuperLigă "pe un bidon de iaurt"

FCSB Publicat pe 7 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20942951/1/ba.jpg


Kevin Boli, fundaşul în vârstă de 31 de ani al celor de la FCSB, are şanse foarte, foarte mari să semneze cu FCSB după ultimul meci al acestui an. Valeriu Iftime a confirmat, miercuri, că are un gentlemen agreement cu jucătorul şi că Gigi Becali îl poate aduce foarte uşor la vicecampioana României.
 
Contractul lui Boli cu FC Botoşani, semnat în iulie, expiră în vara lui 2023, dar Iftime şi nepotul lui Basile Boli au o înţelegere conform căreia fundaşul central poate pleca încă din această iarnă, la startul pauzei competiţionale. Cum Gigi Becali a intrat pe fir şi şi-a manifestat public dorinţa de a-l aduce pe Boli la FCSB, Iftime speră, acum, să obţină o sumă de bani în schimbul fotbalistului său, undeva în jurul a 100.000 de euro:
 
”Ştiu subiectul. Kevin Boli are un contract special cu mine. Dacă vrea să plece după ultimul meci din acest an, pot discuta. El mai are de jucat câteva partide pentru noi după care, la final, după meciul cu FCSB, dacă va dori să plece, atunci o poate face. Aceasta a fost înţelegerea dintre mine şi el de la început. Se poate despărţi de noi contra unei sume destul de mici. Măcar un bidon de iaurt să iau pe el", a declarat patronul lui FC Botoşani, miercuri, la Pro Arena.
 
Discuţiile dintre cei doi parteneri de afaceri au început în urmă cu mai multe luni, iar acum sunt aproape de acordul prin care Boli va face trecerea spre vicecampioana României:
 
"Da, m-am înţeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câştigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înţeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat", a declarat Becali, pentru gsp.ro.
 
Văzut drept un concurent cu şanse reale în lupta pentru titularizare cu Dawa, Tamm şi Cristea, Boli are trei titluri cu CFR şi unul cu Farul.
 
Cotat la 450.000 de euro, Boli a fost adus în Româia de Farul, în vara lui 2015, din postura de jucător liber de contract după despărţirea de belgienii de la Mouscron. A făcut pasul spre CFR Cluj în 2017, iar în 2018 a fost vândut cu 2.5 milioane de euro în China, la Hengfeng, pentru ca mai apoi să fie vândut, în 2020, la echipa turcă Samsunspor. A semnat în această vară cu FC Botoşani, pentru care a strâns 12 meciuri.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele