Ultima oră
Selecţionerul Ucrainei, sincer când a fost întrebat despre partida cu România: ”Eram consideraţi favoriţi!”

Selecţionerul Ucrainei, sincer când a fost întrebat despre partida cu România: ”Eram consideraţi favoriţi!”
Albania a scris istorie, după ce a marcat cel mai rapid gol din istoria Euro Albania a scris istorie, după ce a marcat cel mai rapid gol din istoria Euro
Italia - Albania 2-1! Italienii au reuşit să întoarcă partida şi să o câştige Italia - Albania 2-1! Italienii au reuşit să întoarcă partida şi să o câştige
Leo Borlovan, primul câştigător din 2024 în Campionatul Naţional de Super Rally Leo Borlovan, primul câştigător din 2024 în Campionatul Naţional de Super Rally
Un junior, aproape de o surpriză imensă la Super Rally Alba Iulia Un junior, aproape de o surpriză imensă la Super Rally Alba Iulia
România, învinsă de Cehia în semifinalele Turneului F4 al Golden League, de la Ostrava România, învinsă de Cehia în semifinalele Turneului F4 al Golden League, de la Ostrava

Neil Lennon trece la treabă! Jucătorii de top pe care vrea să îi aducă în Giuleşti

Rapid Publicat pe 22 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21600672/1/neil-lennon-antrenor-principal-rapid-1923-bucuresti-21-05-2024.jpg

Neil Lennon (52 de ani) este oficial antrenorul celor de la Rapid! Nord-irlandezul a semnat un acord valabil pe două sezoane.Acesta a antrenat de-a lungul carierei echipele: Celtic, Bolton Wanderers, Hibernian şi, ultima dată, Omonia.

FC Rapid s-a despărţit în 16 aprilie de Cristiano Bergodi, iar atunci interimatul a fost preluat de Bogdan Lobonţ. 

Neil Lennon, pus pe treabă! Jucătorii aşteptaţi în Giuleşti

Instalat de scurt timp pe banca Rapidului, Neil Lennon trece la treabă. Noul tehnician din Giuleşti vrea să transfere mai mulţi jucători din Scoţia, printre care Stephen Welsh, de la Celtic, şi Ross Graham, de la Dundee United.

„Welsh, de 24 de ani, mai are trei ani de contract cu Celtic şi apărătorul de rezervă ar trebui să fie de acord să vină sub formă de împrumut la Rapid. El şi-a făcut debutul la Celtic sub conducerea lui Lennon, acum patru ani, iar a doua sa apariţie pentru Celtic a fost într-o înfrângere în Old Firm împotriva celor de la Rangers.

Fundaşul de la United, Graham, este fără contract şi ar fi disponibil gratis. El era în discuţii cu antrenorul de la United, Jim Goodwin, pentru semnarea unui nou contract la Dundee”, au notat cei de la The Scottish Sun. 

Rapid, în pericol să piardă doi titulari

În Giuleşti a fost debandadă totală după terminarea sezonului regular. Rapidul a reuşit să obţină o singură victorie în cele 10 etape disputate în play-off, motiv pentru care oficialii clubului încep pregătirile pentru sezonul viitor.

Victor Angelescu a dezvăluit că există interes din partea mai multor echipe pentru Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, însă o decizie în ceea ce priveşte viitorul celor doi fotbalişti nu va fi luată momentan.

„Nu putem comenta ofertele pentru Rrahmani sau Krasniqi, dar putem confirma că există interes pentru amândoi. Există un interes clar, dar nu aş vrea să intru în detalii. Vom vedea ce se va întâmpla, abia s-a terminat campionatul, perioada de transferuri e lungă şi vom vedea.

Dar există interes pentru mai mulţi jucători ai Rapidului. Vom vedea ce vom face împreună cu Neil Lennon. În funcţie de jucătorii care vor pleca, vom aduce alţii în loc. Am discutat despre bugetul de transferuri. Aşa cum a fost şi anul trecut, ce vom avea nevoie vom aduce, mai mult ca sigur.

Este clar că orice ban pe care îl vom primi pe un jucător, va fi reinvestit şi chiar dacă nu vom avea vânzări, ceea ce este foarte puţin probabil, tot ce va avea nevoie Neil Lennon e clar că vom face transferuri. Să spun acum ce buget avem pentru transferuri ar fi greu", a declarat oficialul echipei giuleştene. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele