Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Neluţu Sabău nu îl iartă Alexandru Cîmpanu după ce jucătorul şi-a scuipat un adversar şi poate fi suspendat 5 etape: ”M-a deranjat mult. Plăteşti!” | VIDEO EXCLUSIV

U Cluj Publicat pe 18 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21319375/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-universitatea-cluj-finala-cupei-romaniei-24-05-2023-2.jpg

Universitatea Cluj a învins vineri, în deplasare, scor 1-0, formaţia UTA Arad, în meciul de debut al etapei a noua din Superligă.

În prima repriză, cele două echipe şi-au împărţit ocaziile mari. Vătăjelu a respins de pe linia porţii la lovitura de cap a lui arădeanului Carp, în minutul 21, iar oaspeţii au avut o bară în minutul 45, la şutul lui Ovidiu Bic. În minutul 71, clujenii au deschis scorul prin Daniel Popa, care a urmărit un şut al lui Gabriel Simion, respins de portarul Iacob.

Elevii lui Sabău au rămas în zece oameni în minutul 80, la cartonaşul roşu primit de Cîmpanu, pentru că a scuipat un adversar, însă gazdele nu au putut egala şi ”U” a reuşit o victorie istorică la Arad.

Invitat la Prima Sport, Neluţu Sabău a comentat gestul lui Cîmpanu. Antrenorul susţine că vor exista consecinţe şi nu i-a căutat scuze elevului său. Totuşi, fostul internaţional speră ca fotbalistul să nu primească foarte multe etape de suspendare, pentru a nu fi scos din ritm. 

”M-a deranjat mult. Plăteşti!”

”E un regulament şi plăteşti. Nici nu se pune problema. Pe mine m-a deranjat foarte mult ca om ce a făcut. Ca om. îl respect. Îl voi ajuta. Am discutat şi azi cu el. Îi vor explica ce se poate întâmpla. 

O lecţie de viaţă. El nu reuşeşte să îşi rezolve aceste probleme, aceste instincte. Sigur că îşi distruge şi imaginea.

Nu ai voie să reacţionezi dacă cineva din tribune zice ceva. Nu ai voie. Nu ai voie dacă cineva te provoacă. Eşti profesionist. A regretat. S-a scuzat, îi pare râu. Îşi dă seama de ce s-a întâmplat. Nu vrem să găsim o scuză. 

E un jucătoare foarte talentată. Mie îmi place foarte mult. Sper să nu îi dea foarte mult. Ar fi foarte bine să nu îi dea foarte multe etape. Îi dai 4 -5 etape, îl scoţi total din ritm, din pregătire... jucător la 23 de ani”, a spus Neluţu Sabău, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele