Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Neluţu Varga a anunţat că la CFR Cluj va veni un antrenor străin, dacă va fi rupt acordul cu Dan Petrescu

CFR Cluj Publicat pe 3 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21217515/1/0150de50952ff5de6f45503138c1b5e3.jpg

CFR Cluj are pe listă nume de posibili antrenori dacă nu se va ajunge la un acord de continuare a colaborării cu Dan Petrescu. Fosta campioană a României are în vederi un tehnician străin, lucru recunoscut chiar de omul cu banii de la clubul din Gruia, Neluţu Varga.

Omul de afaceri a recunoscut că, dacă Petrescu nu va mai rămâne în Ardeal şi din această vară, în cazul în care contractul dintre echipă şi antrenor va fi reziliat, atunci la conducerea băncii tehnice va ajunge un tehnician din altă ţară, nu din România.

Deşi în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia în locul lui Petrescu la CFR Cluj va veni Cristiano Bergodi, Neluţu Varga a negat posibilitatea. Nu a discutat cu italianul.

N-am vorbit cu Bergodi, dar în locul lui Petrecu va veni un străin”, a spus Neluţu Varga, conform sport.ro

Anunţul CFR-ului, după ce a apărut un afiş cu prezentarea lui Cristiano Bergodi!

Tot mai multe zvonuri în jurul CFR-ului, cu privire la venirea lui Cristiano Bergodi în locul lui Dan Petrescu, iar în online chiar a apărut un afiş cu prezentarea italianului, care a fost dezvăluit în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1. Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor, a fost întrebat de veridicitatea afişului, iar conducătorul a avut un răspuns clar.

Balaj a intervenit telefonic în emisiunea Fotbal Show şi a negat faptul că a fost scăpată ”prezentarea” lui Cristiano Bergodi din cadrul clubului, precizând că este un fals. În acest moment, nu se pune problema ca Dan Petrescu să plece sau să se fi găsit un înlocuitor pentru ”Bursuc”, pentru sezonul următor.

În acest moment, clubul e concentrat pe partida cu FC U Craiova, din barajul accederii în cupele europene.

(N.r. – Despre afişul cu prezentarea lui Cristiano Bergodi) ”Nu e făcut de noi afişul! La tehnica de acum, e uşor de produs sau reprodus un asemenea montaj. În Cluj, IT-ul e la un nivel foarte ridicat. Nu e greu de produs un asemenea poster. E exclus să se fi strecurat din club!

(N.r. – Vine Bergodi la CFR?) Se speculează pentru că a rămas liber, după ce a plecat de la Sepsi, unde a făcut treabă bună. E un antrenor de valoare, a mai trecut pe la CFR Cluj, doar că noi, în acest moment, avem antrenor, avem un meci important joi şi nu s-a discutat de aşa ceva. Ar fi o lipsă de profesionalism să discutăm cu alt antrenor.

Joi seară, după ce se va termina jocul, vom vedea. E important să vedem ceea ce îşi doreşte şi Dan Petrescu. E un antrenor care mai are contract cu noi, a demonstrat, avem o datorie morală noi. E un antrenor care a fost desemnat antrenorul anului de presă anul trecut.

Din acest punct de vedere, cunoscând şi calitatea colegilor mei, a finanţatorului, sunt convins că se va lua decizia cea mai înţeleaptă. Dar, acum, avem antrenor şi ne concentrăm pe meciul de joi”, a spus Cristi Balaj în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele