Ultima oră
 Jucătorul lui Rapid ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul lui Rapid ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara
Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras Irina Bara a fost învinsă în sferturi la turneul de la Oeiras
Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A

Canotaj | Patru echipaje tricolore s-au calificat vineri în finalele pentru medalii. În total, sunt zece bărci ale României în finalele A
Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting Apariţie specială la Paris! România va avea reprezentare în concursul de iahting
5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro 5 vinuri româneşti pentru Paşte de la 4 experţi Unvinpezi.ro

Neluţu Varga a intervenit după ce s-a scris că Dan Petrescu pleacă de la CFR: ”Dacă va avea o ofertă de nerefuzat”

Superliga Publicat pe 29 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21212877/1/0150de50952ff5de6f45503138c1b5e3.jpg

CFR Cluj a pierdut pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu campioana Farul Constanţa, dar s-a calificat pentru barajul care asigură prezenţa în Conference League.

Cu toate că ”feroviarii” vor fi cei care joacă împotriva lui FCU Craiova, Dan Petrescu a fost un car de nervi după înfrângerea în faţa echipei lui Gică Hagi. 

Neluţu Varga, patronul clubului ardelan, a declarat că ”Bursucul” va rămâne pe banca tehnică a echipei, cel puţin momentan.

Finanţatorul a subliniat, însă, că tehnicianul ar avea şanse să plece în eventualitatea în care ar primi ”o ofertă de nerefuzat” din partea unei echipei.

De asemenea, Varga a dezvăluit că acea clauză în valoare de 400.000 de euro care ar trebui plătită dacă una dintre părţi ar rupe unilateral contractul a rămas în picioare. 

Patronul CFR-ului a mai spus că subiectul referitor la schimbarea lui Dan Petrescu cu antrenorul Cristiano Bergodi este unul fals.

”Dacă va avea o ofertă de nerefuzat”

”Dan Petrescu mai are contract un an şi nu a renunţat la absolut nimic. Clauza e în picioare de ambele părţi. Dacă Petrescu va avea o ofertă de nerefuzat, vom discuta.

Dacă-şi îndeplineşte obiectivul anul viitor, poate să prelungească. Cu Bergodi nu e nimic adevărat”, a spus Ioan Varga pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele