Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-2, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-1, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-2, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-1, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Neluţu Varga l-a băgat în şedinţă pe Dan Petrescu. Ultimatum primit de antrenor: două obiective de îndeplinit pentru a nu fi demis!

CFR Cluj Publicat pe 16 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20861238/1/danp.jpg


Înfrângerea celor de la CFR Cluj, 0-1 cu Sivasspor în Gruia, în etapa a doua a grupelor Conference League 2022/2023, l-a determinat pe patronul Neluţu Varga să-l bage în şedinţă pe antrenorul Dan Petrescu şi să-i acorde un ultimatum: zece puncte în Europa şi lider în Superligă în iarnă, altfel e concediat!
 
Finalul meciului cu Sivasspor, echipă care a venit la Cluj-Napoca fără echipament de joc şi cu doar 16 jucători, a reprezentat un punct de cotitură în relaţia dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj. Sătui de jocul tern al fostului fundaş dreapta, fanii i-au cerut demisia de la cârma campioanei ultimelor cinci sezoane, iar nemulţumirile s-au extins dincolo de tribune, până la cel mai înalt nivel al conducerii.
 
Conform Fanatik.ro, Neluţu Varga a avut o discuţie foarte serioasă cu Dan Petrescu, în care i-a transmis "Bursucului" că e nemulţumit atât de joc, cât şi de rezultatele obţinute în ultima perioadă. Legat de CFR printr-un contract foarte bine făcut, dar si sentimental prin performanţele obţinute în ultimii ani, Petrescu pare, însă, că şi-a consumat creditul, iar Neluţu Varga i-a vorbit deschis despre demitere. Una care s-ar putea produce în iarnă, dacă Dan Petrescu nu îndeplineşte două obiective intermediare: obţinerea primei poziţii în SuperLigă şi calificarea în primăvara europeană fără înfrângere în ultimele patru meciuri.
 
Practic, Varga i-a impus lui Petrescu zece puncte din partidele cu Slavia Praga (două), Sivasspor (deplasare) şi Ballkani (pe teren propriu), dar şi recuperarea distanţei faţă de Rapid şi Farul şi transformarea CFR-ului în lider. Acum, feroviarii au şase lungimi până la cele două echipe de pe primul loc, dar şi două meciuri mai puţin disputate, cu Hermannstadt şi FCSB, în deplasare.
 
Reacţia de orgoliu a lui Varga vine ca urmare a unei veri în care Dan Petrescu a primit nu mai puţin de 12 jucători noi, dar în care antrenorul a ratat din start obiectivul european, fiind eliminat de Piunik Erevan din preliminariile Ligii Campionilor.

Ce spune Balaj despre Petrescu

Cristian Balaj, preşedintele campioanei României CFR Cluj, a vorbit despre situaţia antrenorului Dan Petrescu, în contextul în care fanii ”feroviarilor” au solicitat demisia acestuia, după înfrângerea din etapa a 2-a a grupelor Conference League de pe teren propriu cu turcii de la Sivasspor (0-1).
 
Oficialul grupării din Gruia a explicat că la CFR Cluj nu se vor mai lua decizii la cald, deoarece aceasta ar trebui sa fie normalitatea la un club cu pretenţii. Prin urmare, soarta ”Bursucului” va fi decisă după o analiză amplă şi o discuţie purtată cu Dan Petrescu.
 
”Din cauza unor rezultate, probabil şi calitatea jocului. E un stil de joc cu care Dan Petrescu a câştigat meciuri şi a adus trofee, pentru că nu s-a schimbat. Vina este împărţită. Rămâne de văzut, vom analiza ce facem în continuare. Nu se mai iau decizii la cald, ar trebui să fie o normalitate la orice club care se respectă.
 
Vom analiza, nu facem aceste lucruri după joc. Stăm, ne gândim, o să discutăm şi cu Dan Petrescu. Vrem să avem rezultate mai bune, să avem un joc mai mult spectaculos, să aducem mai mulţi suporteri la stadion”, a declarat Cristian Balaj, la Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele