Ultima oră
”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV ”Rotaru nu îl lasă să plece”. A fost dezvăluit motivul pentru care Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova după ce a fost prezentat la noua echipă: ”Rotaru nu îl lasă să plece.” | VIDEO EXCLUSIV
Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales Alexia Putellas va fi audiată în cazul Rubiales
O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat O tânără gimnastă de culoare ignorată în timpul unei premieri în Irlanda. Simone Biles a reacţionat
”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO ”Mai mult plâng decât râd. Nu sunt eu cel care trebuie să scoată echipa din această situaţie!”. Jucătorul de la CSA Steaua nu a mai rezistat şi a răbufnit după meciul cu Slatina | VIDEO
Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetăţii Râşnov
Dragoş Iancu nu renunţă! A fost operat cu succes, iar medicii i-au spus când va reveni pe teren: ”Cea mai mare frică a mea era că nu voi mai putea juca!” | VIDEO EXCLUSIV Dragoş Iancu nu renunţă! A fost operat cu succes, iar medicii i-au spus când va reveni pe teren: ”Cea mai mare frică a mea era că nu voi mai putea juca!” | VIDEO EXCLUSIV

Neluţu Varga l-ar fi sunat pe Adrian Mititelu şi i-ar fi spus să nu îl ia pe Marius Şumudică la FC U Craiova. Cum l-a caracterizat patronul CFR-ului

CFR Cluj Publicat pe 31 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21301010/1/mititelu-varga.png

Marius Şumudică a fost aproape de FC U Craiova, dar negocierile, deşi păreau ca şi concretizate, au picat în ultimul moment. Dumitru Dragomir a povestit un episod surprinzător, anume că patronul CFR-ului, Neluţu Varga, l-ar fi sunat pe Adrian Mititelu să îi ceară să nu îl numească pe ”Şumi” principal, pe motiv că e un antrenor slab.

O informaţie care atrage atenţia, făcută publică de fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar Adrian Mititelu a ţinut poate, mai mult sau mai puţin, cont de ceea ce i-a transmis rivalul său sportiv, de la Cluj.

În cele din urmă a fost şi o ceartă mediatică între Mititelu senior şi Marius Şumudică, după ce părţile nu s-au înţeles şi nu au semnat contractul.

”Neluţu Varga l-a sunat pe Mititelu şi i-a spus nu îl lua pe Şumudică. Nu îl lua că e slab. Weekendul ăsta, Neluţu Varga l-a sunat pe Mititelu şi i-a spus nu îl lua pe Şumudică. E cel mai slab antrenor pe care l-am avut.

Da, dar nu a pierdut niciun joc la Cluj. Înseamnă că e mâncător de rahat. Un om care nu îţi pierde niciun joc îl dai afară şi îl vorbeşti urât?”, a spus Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Dispută mediatică Mititelu - Şumudică

Războiul dintre Marius Şumudică şi familia Mititelu a ajuns într-un punct fără întoarcere. Ambele părţi au început să prezinte documente oficiale.

După ce negocierile dintre cele doi părţi au eşuat, între antrenor şi conducătorii de la FC U Craiova a început un lung şir al acuzelor.

Cel mai recent atac l-a avut Şumudică, care a prezentat fişa postului de la clubul oltean. Din document reiese că antrenorul putea fi demis dacă nu avea inteligenţă peste medie!

„Primii 30.000 de euro a zis că nu are bani acum şi că mi-i dă în 30 de zile, nu acum. Şi eu i-am cerut cei 50.000 de euro în termen de trei zile, nu 30.000 acum şi 20.000 în ianuarie.

Uite ce ruşine la fişa postului. Lasă că fac şi eu public acum. Dacă vrea război cu mine, o să aibă război. La punctul D: ‘inteligenţă peste medie’. Păi ce, mă dai afară că nu am inteligenţă peste medie? Cum măsori tu dacă am inteligenţă peste medie? ‘Abilităţi de a vorbi’. Ce sunt astea? Se face de ruşine, dar dacă vrea, continuăm, nu e problemă.

Tu ieri spuneai că mă vrei antrenor, erai disperat, îmi făceai ofertă şi acum spui că m-au făcut antrenor Budescu şi cu Alibec. Acum nu mă mai voiai? Răde lumea de tine (n.r. – Adrian Mititelu) ce spui.

Eu am documentele, am tot. Eu îi demonstrez tot. Zice că ‘la semnarea contractului 30.000 de euro’. De unde? Scrie că mi-i dă în 30 de zile. Dacă pierdeam două meciuri în 30 de zile şi mă dădea afară nu mai mi-i dădea. Îi pierdeam. Ce e asta?

Eu dacă cumpăr o maşină îţi dau o parte din bani peste 30 de zile şi restul în ianuarie? Păi, ce, mă iei în leasing?” a declarat Marius Şumudică conform Fanatik.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele