Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

CFR Cluj Publicat pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21568877/1/dan-petrescu-jeonbuk.jpg

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

CFR Cluj trece printr-o perioadă dificilă. Ajunsă pe poziţia a patra în Superligă, fosta campionată va fi antrenată, din sezonul viitor, de Dan Petrescu.

Totuşi, tehnicianul nu vrea să mai stea departe de echipă pentru foarte mult timp. Potrivit sport.ro, Dan Petrescu va sta pe banca CFR-ului, începând cu 5 mai, la partida contra Rapidului. 

Mai mult decât atât, patronul are încredere în Dan Petrescu şi este gata să îi facă toate poftele antrenorului.

Petrescu îşi doreşte jucători în valoare de 8 milioane de euro la CFR Cluj, iar Neluţu Varga este gata să bage mâna adânc în buzunar,

Vestea că Dan Petrescu va reveni mai repede în Gruia este una extraordinară pentru fanii echipei, având în vedere că lupta la cupele europene este teribilă.

Pe lângă veniri, la fosta campioană vor exista şi pleca jucători. Conform informaţiilor apărute anterior în presă, Otto Hindrich, Cristian Bălgărdean, Petar Mamic, Ricu Zejnullahu, Anton Kresic, Cristi Manea, Panagiotis Tachtsidis şi Omar El Kaddouri nu vor mai face parte din lotul echipei, începând cu sezonul viitor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele