Ultima oră
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin

Nemulţumirea lui Cristiano Bergodi după eşecul cu FCSB: ”Meritam cel puţin un egal!”

Sepsi OSK Publicat pe 3 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21085355/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fcsb-play-off-superliga-superbet-3-04-2023.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins pe Sepsi, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Meciul de la Sf. Gheorghe s-a jucat în primele 20 de minute. Sepsi a deschis scorul în minutul 6, când Radunovic a deviat în propria poartă şutul lui Ştefănescu.

Compagno a egalat după numai două minute, lobându-l pe Niczuly, iar în minutul 19, Florinel Coman a înscris golul prin care bucureştenii au trecut în avantaj, după o combinaţie cu Radunovic. 

În minutul 63, Safranko a egalat după un şut respins al lui Aganovic, dar după consultarea VAR, arbitrul a anulat golul pentru ofsaid. FCSB este pe locul 3 în clasament, cu 33 de puncte, la doar trei puncte de lider, Farul Constanţa.

La finalul partidei, antrenorul lui Sepsi, Cristiano Bergodi, a oferit mai multe declaraţii. El susţine că echipa lui merita cel puţin un punct. 

”Meritam cel puţin un egal!”

”Am pierdut un meci în care meritam cel puţin un egal. Am jucat bine şi mă bucur pentru băieţi. Chiar dacă am pierdut şi cu Farul, şi cu FCSB, am arătat că putem pune în dificultate orice echipă. Portarul lor a făcut parade foarte bune. Un meci bun, nu am ce să le reproşez jucătorilor.

Aş schimba numai rezultatul, băieţii au avut ambiţie, dorinţă. Sunt dezamăgit că nu am luat punct. Ne trebuie o victorie, contează foarte mult. Cred că putem câştiga cu orice echipă. Ne trebuie puţină şansă.

Va fi un play-off foarte strâns, nu pot să zic că o echipă e mai bună ca alta. Farul mi-a plăcut cum joacă. Şi FCSB mi-a plăcut. Sunt două echipe cu jucători foarte buni, tehnici, mobili.

Noi vrem să jucăm fără preiune, aşa cum am făcut aceste două meciuri, să nu poată nimeni să spună ceva”, a spus Cristiano Bergodi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele