Ultima oră
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul e pe val şi ar putea prinde „un bilet” la EURO. „Ar trebui să fie în lotul României”
Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei Jesse Marsch a fost numit selecţioner al Canadei
Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton Noi mutări spectaculoase în Formula 1! Ferrari continuă să se întărească, după aducerea lui Lewis Hamilton
Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat Simona Halep a primit un wild card pentru turneul de la Rabat
Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi Cine va arbitra finala Cupei României, Corvinul Hunedoara - Oţelul Galaţi
Kylian Mbappé, desemnat a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 Kylian Mbappé, desemnat a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1

Nemulţumirile lui Rădoi după egalul de la Skopje. "Am pierdut multe mingi uşoare. Macedonia a avut mai multă iniţiativă decât noi"

Echipa nationala Publicat de Andrei Ionascu pe 9 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20388180/3/macedonia-de-nord-romania-preliminariile-cm-2022-8-09-2021.jpg

Naţionala României a obţinut doar un egal la Skopje, cu Macedonia de Nord, scor 0-0, în grupa J din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022. 'Tricolorii' se menţin pe locul trei în clasament, la un punct de Armenia şi la cinci puncte de liderul Germania. Selecţionerul Mirel Rădoi s-a declarat nemulţumit de erorile făcute de jucători în momentele în care au avut mingea.

România a fost dominată la toate capitolele de către Macedonia de Nord: posesie 57-43%, ocazii de gol 14-7, şuturi pe poartă 6-2.

Terenul arenei din Skopje a fost în condiţii deplorabile, iar la meci au asistat 6.000 de spectatori macedoneni.

România a evoluat în formula: 1. Niţă – 2. Raţiu, 6. Chiricheş-cpt., 5. Nedelcearu, 22. Camora – 23. Stanciu, 14. Nedelcu (18. R. Marin, 63'), 8. Cicâldău – 20. Man, 9. Markovic (7. Cordea, 63'), 13. Sorescu (11. M. Marin, 74').

România are trei meciuri consecutive fără gol primit.

"Aş fi vrut să câştigăm această partidă, fireşte. Am avut două obiective la această partidă: de a ţine rezultatul de egalitate, 0-0, până în minutul 60-70, ştiam că după aceea vor avea probleme. După minutul 70 să fim mai agresivi, mai incisivi în atac... din păcate, n-am făcut asta. Dar le mulţumesc băieţilor pentru cele trei meciuri, pentru că la nivel de determinare şi concentrare nu am ce să le reproşez. Poate anumite momente în seara asta... ne-am precipitat de foarte multe ori. Este adevărat că terenul n-a fost extraordinar, dar Macedonia a jucat pe acelaşi teren şi a avut mai multă iniţiativă decât noi.

Nu fac calcule de puncte, vrem să terminăm pe locul doi. Cred că am avut o şansă în seara asta, după rezultatul din Armenia. Toată lumea râdea când am spus că Liechtenstein începe să fie o echipă bună. Trebuie să fim realişti, noi avem probleme cu jucătorii din campionatul intern şi din străinătate, probleme pe care le-am avut de la copii şi juniori, de instruire.

Să nu credeţi că celelalte meciuri le-am antrenat să nu luăm gol, ar fi hilar să auzim varianta asta. De multe ori, joci şi ce te lasă adversarul. În această seară, a fost un adversar care nu avea nimic de pierdut, agresiv, determinat. Am avut multe momente în care puteam să jucăm mult mai simplu, să fim mai relaxaţi. Am pierdut multe mingi uşoare, nu puteam să protejăm mingea... e greu să antrenăm aceste lucruri, dar îi înţeleg şi pe jucători. Cred că au simţit presiunea, pentru că am simţit-o şi eu după acel 1-1 dintre Armenia şi Liechtenstein. Cred că era mai uşor pentru noi să fi câştigat Armenia, poate aveam altă abordare", a spus Mirel Rădoi la PRO TV.

Programul României în luna octombrie:

  • 8 octombrie: Germania – România (Hamburg)
  • 11 octombrie: România – Armenia (Bucureşti, stadionul Steaua)

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20388180/2/grupa-j.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri