adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Nepotul lui Muhammad Ali a câştigat şi al treilea său meci la profesionişti

Box Publicat de Daian Cutu pe 12 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/20503392/1/ali.jpg

Nico Ali Walsh, nepotul lui Muhammad Ali a câştigat noaptea trecută al treilea său meci de box la profesionişti, la New York, în Madison Square Garden.

Ali Walsh l-a învins pe Reyes Sanchez în patru runde, într-un meci la categoria mijlocie fără centură în joc. Sanchez era neînvins până sâmbătă.

Confruntarea a avut loc în emblematica arenă în care Muhammad Ali l-a înfruntat pe Joe Frazier în martie 1971 pentru titlul mondial la categoria grea.

“Meciul secolului” a fost câştigat de Frazier, care i-a administrat lui Ali prima înfrângere la profesionişti.

“Această sală reprezintă o bucată de istorie. Simplul fapt de a fi aici este o onoare”, a declarat Nico Ali Walsh.

Ali Walsh, care a trecut la profesionişti în urmă cu patru luni, a câştigat şi primele două meciuri, cu Jordan Weeks şi cu James Westley.

Nico Ali Walsh este fiul lui Robert Walsh şi al Rashedei Ali Walsh, fiica lui Muhammad Ali.

Muhammad Ali, supranumit “The Greatest”, a încetat din viaţă în iunie 2016, la vârsta de 74 de ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele