Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Newcastle l-a transferat pe Bruno Guimaraes, de la Lyon! Mutarea i-a costat 50 de milioane de euro pe englezi

Premier League Publicat de Răzvan Cîrceag pe 31 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20583073/1/brunoguimaraes.jpg

Newcastle United a reuşit să-l semneze pe unul dintre cei mai buni fotbalişti din lotul celor de la Olympique Lyon: Bruno Guimaraes. 

Potrivit presei internaţionale, englezii vor achita 50 de milioane de euro pentru mijlocaşul defensiv de origine braziliană. Mai există şi un bonus de 8 milioane de euro dacă Newcastle va rămâne în Premier League sezonul viitor şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

20% din cei 50 de milioane vor fi trimişi de Lyon către echipa de unde l-a cumpărat, Athletico Paranaense. Francezii au plătit 20 de milioane de euro pentru Bruno, în 2020. 

Bruno Guimaraes a adunat 71 de meciuri în tricoul lui Olympique Lyon, reuşind şi 3 goluri.  

Newcastle se află în zona roşie în Premier League, pe locul 18, şi menţinerea în primul eşalon este pusă sub semnul întrebării. Chiar dacă în acest sezon a devenit cel mai bogat club din lume, odată cu schimbarea patronajului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele