Ultima oră
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”
Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano Fondul american Oaktree a preluat controlul clubului Inter Milano

NEWS ALERT | "Bomba" zilei în fotbalul românesc! Ce se întâmplă cu suspendările primite de Dinamo şi UTA Arad

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 17 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21561645/1/dinamo-bucuresti-uta-arad-superliga-superbet-08-03-2024-1.jpg

Echipele Dinamo şi UTA Arad au primit, din partea Comisiei de Disciplină, o suspendare de patru meciuri fără spectatori ca urmare a incidentelor petrecute la meciul direct, disputat la 8 martie, în etapa a 30-a din Superligă.

De asemenea, ambele grupări au primit câte o penalitate sportivă de 100.000 de lei. Ulterior, Comisia de Recurs a menţinut decizia iniţial.

Astăzi, Dinamo şi UTA Arad au primit o veste extraordinară. Sancţiunea a fost suspendată, iar fanii celor două echipe pot reveni la stadion!

Concret, regulamentul prevede că o sancţiune poate fi suspendată după executarea a jumătate din pedeapsă dacă sunt respectate următoarele cerinţe: clubul să nu aibă o altă sancţiune primită în ultimul an, iar Comisia să considere că scopul sancţiunii poate fi îndeplinit şi fără executarea pedepsei rămase.

"SC Dinamo 1948 SA - Cerere de suspendare parţială a sancţiunii pronunţată în dosarul 116 / CDE / 2024 - În temeiul art. 37 alin.1 şi 2 din RD, admite cererea formulată de SC Dinamo 1948 SA şi dispune suspendarea parţială a executării sancţiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD."

"AFC UTA Arad - Cerere de suspendare parţială a sancţiunii pronunţată în dosarul 116 / CDE / 2024 - În temeiul art. 37 alin.1 şi 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad şi dispune suspendarea parţială a executării sancţiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD."

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele