Ultima oră
Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu Ce a spus Bogdan Lobonţ despre o posibilă colaborare cu Mircea Lucescu
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă

NEWS ALERT | Burleanu şi Stoichiţă au mers în Grecia pentru a discuta cu Răzvan Lucescu!

Stranieri Publicat pe 24 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20478661/1/tw-paok.jpg


Federaţia Română de Fotbal s-a reorientat rapid după refuzul lui Gică Hagi de a prelua echipa naţională de seniori. Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au mers în Grecia, la Salonic, unde au avut o discuţie preliminară cu Răzvan Lucescu (52 de ani).
 
Conform Playsport.ro, atât şeful FRF, cât şi conducătorul Comisiei Tehnice s-au îmbarcat spre Salonic, iar în cursul zilei de marţi au fost surprinşi alături de Răzvan Lucescu la un local din Salonic, oraş în care fiul lui Mircea Lucescu o antrenează pe PAOK Salonic. Între cei trei a existat o primă discuţie de principiu, urmând ca negocierile să continue zilele următoare, în funcţie de răspunsul pe care-l va da tehnicianul în vârstă de 52 de ani.
 
Revenit în vară la PAOK, Răzvan nu e străin de postul de selecţioner. El a mai antrenat România între 2009 şi 2011, stând pe banca tehnică în 21 de partide. A terminat pe locul al cincilea grupa de calificare la Mondialul din Africa de Sud, apoi a plecat după un 3-0 pe Giuleşti în faţa Bosniei, în preliminariile pentru EURO 2012, iar mandatul său a fost marcat de o înfrângere umilitoare, 5-0 contra Serbiei, la Belgrad.
 
Fost campion al Greciei cu PAOK, în 2019, Lucescu Jr. ocupă locul al treilea în actualul sezon, la şapte puncte în spatele liderului Olympiakos.
mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele