Ultima oră
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri

NEWS ALERT | Cariera Simonei Halep poate fi salvată! Ce detaliu au descoperit americanii

Tenis Publicat pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21502137/1/halep-corinne-dubreuil-fft.jpg

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026. 

Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a publicat decizia integrală a tribunalului independent Sport Resolutions în cazul Simona Halep, documentul fiind redactat acolo unde a fost necesar pentru a proteja informaţiile personale de sănătate.

Între altele, se menţionează că fizioterapeuta Candice Gothier este cea care i-a dat sportivei suplimentul contaminat. Halep s-a consultat şi cu antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, care a spus că suplimentul poate fi folosite în siguranţă, deoarece pe etichetă nu figurau substanţe interzise şi nu părea a fi riscant.

În cele trei zile la Lausanne au fost audiaţi la TAS martori, experţi, dar şi antrenorul Patrick Mouratoglou şi fizioterapeuta Candice Gotier. În urma audierilor, Comisia TAS va delibera şi va pregăti hotărârea arbitrală care va conţine decizia şi motivarea acesteia. Deocamdată nu se poate da nicio indicaţie cu privire la data la care va fi pronunţată hotărârea arbitrală finală.

Americanii au aflat detaliul care o poate salva pe Simona Halep

Jurnaliştii americani au descoperit un detaliu care ar putea fi decisiv pentru cariera Simonei Halep. Concret, aceştia au descoperit că pe eticheta suplimentului consumat de sportiva româncă nu există niciu avertisment care să îi informeze pe oameni cu privire la rezenţa Roxadustatului, substanţa interzisă pentru care Simona Halep a fost depistată pozitiv la testul anti-doping.

"Halep tocmai a terminat procesul de apel la TAS şi aşteaptă acum rezultatele pentru a afla dacă îşi va putea continua sau nu cariera sau dacă va trebui să ispăşească o parte sau toată suspendarea. Dar detaliile produsului Keto MCT arată că ingredientele chinezeşti necunoscute folosite pot reprezenta un atuu important al Simonei în acest caz.

Canadienii ar fi folosit ingrediente chinezeşti în loc de cele din Oceanul Pacific, aşa cum ar fi trebuit să se întâmple, conform etichetei. O acţiune în justiţie a fost înaintată la Curtea Supremă, Halep încercând să recupereze 10 milioane de dolari.

În descrierea produsului se spune că are doar patru ingrediente şi că provine din nuci de cocos premium. Dar formula care provine din peptide de colagen marin hidrolizat din Oceanul Pacific este probabil problema, conform avocaţilor lui Halep.

Această formulă este folosită pentru că ajută la construirea unui colagen de bună calitate. Dar nu există nicio declaraţie pe etichetă care să avertizeze oamenii cu privire la prezenţa Roxadustatului care, în schimb, este folosit pentru a trata persoanele cu anemie.” , au scris cei de la Tennisupdate.com.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele