Ultima oră
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami

VIDEO | CFR Cluj i-a găsit înlocuitorul lui Dan Petrescu! UPDATE: Reacţia lui Mandorlini

CFR Cluj Publicat pe 9 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21221547/1/cfr-cluj-bucurie-jucatori.jpg

UPDATE (vineri, 9 iunie, ora 11:00) : În ciuda celor declarate de patronul CFR-ului, Neluţu Varga, care a anunţat că Andrea Mandorlini va pregăti CFR Cluj, antrenorul a afirmat că nu e nimic clar, dar a confirmat faptul că a purtat discuţii cu conducerea clubului din Gruia.

În acelaşi timp, italianul nu e sigur dacă va ajunge în România până la finalul acestei săptămâni.

(Domnule Mandorlini, în România se vorbeşte despre faptul că veţi fi următorul antrenor al CFR-ului?) Se vorbeşte mult. Am vorbit ceva, dar nu am făcut nimic. Clubul m-a contactat şi sunt foarte mândru pentru că m-au sunat, dar suntem într-o fază intermediară. Eu sunt bucuros că ei s-au gândit la mine, dar vom vedea. Nu e nimic de spus acum, nu s-a pus nimic pe hârtie. Doar am vorbit, drept urmare mai sunt multe lucruri de stabilit.

(Există un acord de principiu?) Nu, doar am vorbit.

(Şeful CFR-ului, Nelu Varga, a spus că duminică veţi veni în România?) Acum duminică? Nu cred. Rămâne să mai vorbim.

(Care ar fi şansele în procente să reveniţi la CFR?) Nu ştiu, nu vorbesc în procente. Sunt fericit că s-au gândit la mine. Vom vedea”, a spus antrenorul pentru ProSport.


UPDATE: Ioan Varga, patronul fostei campioane CFR Cluj, a anunţat cine va fi înlocuitorul lui Dan Petrescu pe banca ”feroviarilor”.

Andrea Mandorlini, care a mai pregătit-o pe CFR în perioada noiembrie 2009 – septembrie 2010, este alegerea lui Varga.

”Mandorlini va fi. Duminică soseşte la Cluj şi va fi noul antrenor al echipei!, a declarat Ioan Varga, conform Antena Sport.


CFR Cluj trebuie să îşi numească noul antrenor în câteva zile, după ce contractul cu Dan Petrescu a fost întrerupt, informaţia fiind confirmată chiar de fosta campioană a României. Se pare că în birourile ardelenilor s-a ajuns la un acord cu noul principal, fiind vorba de un nume vehiculat des în ultimele zile.

Încă anterior rezilierii cu Dan Petrescu se discuta de varianta Cristiano Bergodi, italianul terminând de puţin timp acordul cu Sepsi, alături de care a cucerit Cupa României în sezonul trecut. Potrivit GSP, părţile au bătut palma şi prezentarea va avea loc în câteva zile, pentru că trebuie să se pună la punct strategia pentru sezonul care vine, 2023-2024.


UPDATE: Al doilea antrenor pe lista ardelenilor este Roberto Bordin (58 de ani), născut în Libya, dar şi cu cetăţenie italiană. Acum, el este sub contract cu un club din Republica Moldova, Sheriff Tiraspol, pe care îl pregăteşte din ianuarie 2023.

Conform Fanatik, CFR Cluj l-a contactat, dar părţile se cunosc cumva. Bordin a mai lucrat la gruparea ardeleană, în perioada 15 noiembrie 2009 - 12 septembrie 2010, când a fost secundul lui Andrea Mandorlini.

Roberto Bordin a făcut eventul în Republica Moldova în sezonul 2022-2023, titlul şi Cupa Republicii Moldova. Ca principal, Bordin le-a mai pregătit pe Neftchi Baku, Triestina. A fost şi selecţioner al Republicii Moldova, în perioada februarie – noiembrie 2021.


Anunţul CFR-ului, după ce a apărut un afiş cu prezentarea lui Cristiano Bergodi săptămâna trecută

Tot mai multe zvonuri în jurul CFR-ului, cu privire la venirea lui Cristiano Bergodi în locul lui Dan Petrescu, iar în online chiar a apărut un afiş cu prezentarea italianului, care a fost dezvăluit în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, din urmă cu o săptămână. Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor, a fost întrebat de veridicitatea afişului, iar conducătorul a avut un răspuns clar.

Balaj a intervenit telefonic în emisiunea Fotbal Show şi a negat la acel moment faptul că a fost scăpată ”prezentarea” lui Cristiano Bergodi din cadrul clubului, precizând că este un fals. La acel moment, nu se punea problema ca Dan Petrescu să plece sau să se fi găsit un înlocuitor pentru ”Bursuc”, pentru sezonul următor.

(N.r. – Despre afişul cu prezentarea lui Cristiano Bergodi) ”Nu e făcut de noi afişul! La tehnica de acum, e uşor de produs sau reprodus un asemenea montaj. În Cluj, IT-ul e la un nivel foarte ridicat. Nu e greu de produs un asemenea poster. E exclus să se fi strecurat din club!

(N.r. – Vine Bergodi la CFR?) Se speculează pentru că a rămas liber, după ce a plecat de la Sepsi, unde a făcut treabă bună. E un antrenor de valoare, a mai trecut pe la CFR Cluj, doar că noi, în acest moment, avem antrenor, avem un meci important joi şi nu s-a discutat de aşa ceva. Ar fi o lipsă de profesionalism să discutăm cu alt antrenor.

Joi seară, după ce se va termina jocul, vom vedea. E important să vedem ceea ce îşi doreşte şi Dan Petrescu. E un antrenor care mai are contract cu noi, a demonstrat, avem o datorie morală noi. E un antrenor care a fost desemnat antrenorul anului de presă anul trecut.

Din acest punct de vedere, cunoscând şi calitatea colegilor mei, a finanţatorului, sunt convins că se va lua decizia cea mai înţeleaptă. Dar, acum, avem antrenor şi ne concentrăm pe meciul de joi”, spunea Cristi Balaj săptămâna trecută, la 29 mai.

Iată că acum s-a reziliat contractul cu Dan Petrescu, iar zvonurile sunt că ardelenii au bătut palma cu Bergodi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele