Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

NEWS ALERT | Cristi Balaj a demisionat de la CFR!

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21546877/1/balaj.jpg

Cristi Balaj a demisionat din funcţia de preşedinte al celor de la CFR Cluj. Acesta şi-a motivat decizia prin dorinţa de a se deconecta pe moment de la fotbal şi a petrece timp cu familia.

”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de aseară am anunţat că m-am simţit rău fizic şi m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des.

Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecinţă, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înţeleagă şi să accepte această decizie.

În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depăşească această perioadă dificilă şi să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obţin puncte în cupele europene, aşa cum a făcut-o”,
a anunţat Cristi Balaj, pe contul său de Facebook.

Cristi Balaj, foarte afectat după eliminarea din Cupă. ”Nu mă simt bine”

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor.

Preşedintele lui CFR, Cristi Balaj a declarat că nu se simte bine şi a anunţat că este supărat pe toţi cei din cadrul echipei, dar nu se grăbeşte să ia decizii.

"În afara faptului că nu mă simt bine, am sentimentul avut atunci când am pierdut calificarea cu Pyunik (n.r. - în preliminatiile Champions League). Dacă am intrat şi am acceptat dialogul, am făcut-o doar pentru a-i felicita pe cei de la Corvinul, pe spectatorii care au îndurat ploaia şi au participat în număr mare la acest meci. Sunt supărat, nici nu mă simt bine şi atunci nu aş vrea să vorbesc prea multe.

(n.r. demiterea lui Adi Mutu) Nu aş discuta nimic la cald şi aş vrea să mă liniştesc, chiar nu vreau să am nicio opinie, că sunt supărat pe mine, pe jucători, staff, pe toată lumea. Foarte importantă era Cupa României, dar nu înseamnă că şi câştigam cupa dacă ne calificam. Mai erau două meciuri importante”
, a spus Balaj, pentru Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele