Ultima oră
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Antrenorul momentului în România, ofertat din Superliga. „Ştiu că mai am lucruri de oferit” | EXCLUSIV VIDEO Antrenorul momentului în România, ofertat din Superliga. „Ştiu că mai am lucruri de oferit” | EXCLUSIV VIDEO
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”
VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP

NEWS ALERT | Daniel Pancu, secundul lui Edi Iordănescu la naţionala României! Prima reacţie a fostului atacant

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20584652/1/pan.jpg

Daniel Pancu a acceptat oferta FRF şi va fi secundul lui Edi Iordănescu la prima reprezentativă a României, informează PlaySport.

UPDATE 15:26: Daniel Pancu a confirmat, printr-un mesaj pe pagina personală de Facebook, că va deveni secundul lui Edward Iordănescu la prima reprezentativă. Şi le-a promis fanilor că va da totul pentru a reuşi în noua aventură: 
 
"N-am refuzat niciodată naţionala. Ca fotbalist, ca suporter nu mai zic, ca nimic. Dacă pot să ajut România, din orice poziţie, o fac. Mereu am zis că suporterii naţionalei merită o echipă. Nu ştiu cât pot să ajut eu, dar ştiu sigur că voi face tot ce e omeneşte posibil să reuşim şi să fim iar mari, să vă bucurăm şi să fluturăm steagurile în tribună împreună", a scris fostul atacant.

Pancu a bifat 27 de selecţii pentru ”tricolori” şi a reuşit să marcheze de 9 ori. În staff, el îi va mai avea colegi pe: lorin Constantinovici, tot antrenor secund, Leo Toader, antrenor cu portarii, Michele Ianucci şi Alexandru Radu, ce au rolul de a se ocupa de analiza video.

Edward Iordănescu a fost numit în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, pentru următoarele două campanii, Liga Naţiunilor şi preliminariile Campionatului European din 2024.

Salut. Vreau să vă mulţumesc frumos pentru toate mesajele trimise de felicitare şi încurajare. Vă promit că o să le parcurg pe absolut toate, în perioada următoare. Nu promit însă să reuşesc să vă şi răspund tuturor, dar sunt sigur că înţelegeţi motivele. Pot însă să vă promit că o să dau tot ce am mai bun pentru echipa naţională şi la final să dea Dumnezeau să mergem împreună în Germania pentru turneul final. Vă garantez că toate deciziile tehnice îmi vor aparţine în exclusivitate, aşa cum a fost în toate colaborările mele trecute şi îmi voi asuma total responsabilitatea rezultatelor.

Nu am stat pe gânduri, am venit cu convingere, cu determinare, nu am ezitat niciun moment, am spus un Da puternic pentru echipa naţională şi am încredere mare în munca pe care o putem face împreună cu stafful, echipa şi toţi cei implicaţi în proiect. Uniţi pentru România !!”, a fost mesajul lui Iordănescu Jr.

mail-share icon Email
viewscnt