Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

NEWS ALERT | Dennis Man şi Valentin Mihăilă, OUT de la Parma?! Informaţia momentului în fotbalul românesc

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21607141/1/profimedia-0869549600.jpg

Parma a promovat în Serie A, după ce a terminat pe primul loc sezonul de Serie B.

Dennis Man a fost cel mai bun jucător al formaţiei italiene, iar Valentin Mihăilă a fost şi el, fără dar şi poate, piesă de bază în angrenajul echipei.

Cei doi internaţionali români şi-ar dori să continue la Parma şi în stagiunea viitoare, dar se pare că oficialii italieni nu trag cu dinţii de Man şi Mihăilă.

Giovanni Becali a anunţat că negocierile au intrat în impas, iar cei doi au toate şansele să o părăsească pe Parma!

”Nu! Man nu a prelungit contractul, nu a prelungit nici Mihăilă. Suntem în discuţii, am avut două-trei discuţii, nu ajungem la un numitor comun.

Jucătorii vor să rămână la Parma, dar nu în condiţiile pe care ni le oferă Parma, ci în condiţiile pe care le cer eu”, a spus Giovanni Becali, la Fanatik.

Roel Vaeyens declarase anterior că se poartă negocieri cu mai mulţi jucători, printre care Man şi Mihăilă. Directorul sportiv al Parmei a mai precizat că în momentul în care vor exista noutăţi, acestea vor fi comunicate.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele