Ultima oră
Presa franceză, elogii la adresa naţionalei României. ”Au dat o lecţie de fotbal” Presa franceză, elogii la adresa naţionalei României. ”Au dat o lecţie de fotbal”
Iohannis, mesaj după startul foarte bun al naţionalei la Euro 2024: ”Emoţionată victorie” Iohannis, mesaj după startul foarte bun al naţionalei la Euro 2024: ”Emoţionată victorie”
LIVE TEXT | Belgia - Slovacia 0-1. Schranz dă lovitura în startul partidei! LIVE TEXT | Belgia - Slovacia 0-1. Schranz dă lovitura în startul partidei!
”A fost senzaţional, asta ne-am dorit”. Andrei Burcă, prestaţie stelară în defensiva ”tricoloră” ”A fost senzaţional, asta ne-am dorit”. Andrei Burcă, prestaţie stelară în defensiva ”tricoloră”
Internaţionalul sârb Darko Djukic se alătură campioanei României Internaţionalul sârb Darko Djukic se alătură campioanei României
”Nici în 94 nu am jucat aşa! Nu le-am dat nicio şansă. Jos pălăria!”. Discurs superb după meciul României cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV

”Nici în 94 nu am jucat aşa! Nu le-am dat nicio şansă. Jos pălăria!”. Discurs superb după meciul României cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV

NEWS ALERT | Dennis Man şi Valentin Mihăilă, OUT de la Parma?! Informaţia momentului în fotbalul românesc

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21607141/1/profimedia-0869549600.jpg

Parma a promovat în Serie A, după ce a terminat pe primul loc sezonul de Serie B.

Dennis Man a fost cel mai bun jucător al formaţiei italiene, iar Valentin Mihăilă a fost şi el, fără dar şi poate, piesă de bază în angrenajul echipei.

Cei doi internaţionali români şi-ar dori să continue la Parma şi în stagiunea viitoare, dar se pare că oficialii italieni nu trag cu dinţii de Man şi Mihăilă.

Giovanni Becali a anunţat că negocierile au intrat în impas, iar cei doi au toate şansele să o părăsească pe Parma!

”Nu! Man nu a prelungit contractul, nu a prelungit nici Mihăilă. Suntem în discuţii, am avut două-trei discuţii, nu ajungem la un numitor comun.

Jucătorii vor să rămână la Parma, dar nu în condiţiile pe care ni le oferă Parma, ci în condiţiile pe care le cer eu”, a spus Giovanni Becali, la Fanatik.

Roel Vaeyens declarase anterior că se poartă negocieri cu mai mulţi jucători, printre care Man şi Mihăilă. Directorul sportiv al Parmei a mai precizat că în momentul în care vor exista noutăţi, acestea vor fi comunicate.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele