Ultima oră
Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Senna, în semn de omagiu, în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open

NEWS ALERT | Dinamo nu mai are antrenor! Decizia luată de Uhrin în miez de noapte şi anunţul clubului

Superliga Publicat pe 9 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19296651/1/uhrin.jpg

UPDATE Clubul Dinamo a confirmat în urmă cu scurt timp despărţirea de Dusan Uhrin jr. pe cale amiabilă. În acest moment, roş-albii sunt în căutarea unui înlocuitor, iar prima şansă o are Adrian Mihalcea, cel care i-a fost secund lui Cosmin Contra la naţionala de seniori a României şi care le-a mai pregătit, de-a lungul timpului, pe ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA Arad şi CS Mioveni.


Dinamo se află oficial în căutarea unui nou antrenor principal, după ce Dusan Uhrin a demisionat în miez de noapte, ca urmare a înfrângerii cu Poli Iaşi, scor 0-1.

A fost a doua înfrângere consecutivă în play-out, în tot atâtea etape, iar seria negativă de rezultate l-a determinat pe ceh să-şi anunţe plecarea.

Preşedintele clubului, Florin Prunea a confirmat despărţirea de Uhrin.

Uhrin, 52 de ani, a preluat conducerea tehnică a FC Dinamo la 13 august 2019. El l-a înlocuit atunci pe Eugen Neagoe, nevoit să plece de la Dinamo din cauza unor probleme de sănătate.

Echipa Dinamo a pierdut primele două meciuri din play-out, 0-1, acasă, cu Academica Clinceni şi 0-1, în deplasare, cu Poli Iaşi, ocupând locul 3 în clasament, la trei puncte de Chindia Târgovişte, locul 7, retrogradabil.

- 16 august 2019 este data primului meci al roş-albilor cu Dusan Uhrin la conducerea tehnică a echipei, Chindia Târgovişte vs Dinamo Bucureşti, scor 3-2 în etapa a şasea din Liga 1.

- 9 victorii a obţinut Dinamo cu Dusan Uhrin pe bancă în 23 de meciuri disputate în Liga 1, 8 pe teren propriu şi una în deplasare. Echipa din Ştefan cel Mare a mai adunat 4 remize şi 10 înfrângeri în această ediţie de campionat.

- 3 meciuri a jucat Dinamo în Cupa României cu Dusan Uhrin ca principal, toate câştigate, 3-1 cu UTA, 4-0 cu Foresta Suceava şi 1-0 cu Academica Clinceni.

- 7 luni a adunat Dusan Uhrin la conducerea tehnică a dinamoviştilor, din 13 august 2019 şi până luni.

- 52 de ani a împlinit Dusan Uhrin în urmă cu câteva luni, pe 11 octombrie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele