Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

NEWS ALERT ǀ Doi fotbalişti, OUT dintr-un foc de la o echipă de tradiţie!

FC Argeș Publicat pe 2 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21216828/1/super-liga-fb.jpg

FC Argeş a anunţat prin intermediul reţelelor sociale, vineri, despărţirea de jucătorii Tony Njiké şi Lucas Brendon.

“Clubul nostru şi fotbaliştii Tony Njiké şi Lucas Brendon au ajuns la acorduri pentru încetarea raporturilor contractuale pe cale amiabilă. Mult succes în carieră!”, este anunţul grupării piteştene, postat pe Facebook.

Lucas Brendon era legitimat la FC Argeş din ianuarie, iar Njike din iunie 2022.

FC Argeş, aproape retrogradată

Dinamo a obţinut o victorie fără drept de apel cu FC Argeş, scor 6-1, luni, în barajul pentru menţinere/promovare în Superliga.

Dinamoviştii au punctat prin Bena (15'), Larrucea (24'), Pop (28'), Ghezali (41' şi 62') şi Iglesias (56'). Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55.

Returul va avea loc sâmbătă. Dinamo a retrogradat din Superligă în sezonul trecut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele