Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

NEWS ALERT ǀ FCSB poate avea un cuplu de fundaşi centrali sârbi în sezonul viitor! Becali a primit două propuneri tentante

FCSB Publicat pe 7 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21220615/1/profimedia-0468582796.jpg

FCSB continuă să se afle în cautarea unor noi fundaşi centrali, după ce patronul Gigi Becali a decis să renunţe la Joonas Tamm şi la Iulian Cristea în contextul ratării campionatului în favoarea Farului.

Becali a hotărât să îl păstreze însă pe Joyskim Dawa, cel mai slab apărător dintre cei 3 stoperi spre exasperarea majorităţii fanilor ”roş-albaştrilor”.

Finanţatorul vicecampioanei a primit două propuneri de fundaşi centrali sârbi de la impresarul care l-a adus la FCSB pe Bogdan Planic, unul dintre ultimii apărători centrali care s-a ridicat prin evoluţiile sale la nivelul pretenţiilor unei echipe ce îşi propune să câştige Superliga.

Cei doi fundaşi centrali propuşi lui Becali

Gazeta Sporturilor informează că Saşa Ivkovic şi Aleksandar Vukotic i-au fost propuşi lui Gigi Becali pentru posturile de fundaşi centrali la FCSB.

Saşa Ivkovic (30 de a ani) a evoluat până în luna mai a acestui an la Bani Yas, în Emiratele Arabe Unite, grupare cu care mai are contract până în luna mai a anului viitor. El a mai jucat prin Israel, la Ashdod, prin Slovenia, la Maribor. De asemenea, în ţara sa natală Serbia, a trecut pe la câteva cluburi: Partizan, Teleoptik, Vozdovac, Bacika Palanka. Ivkovic e cotat de site-ul de specialitate Tansfermarkt la 2,5 milioane de euro.

În vârstă de 27 de ani, Aleksandar Vukotic a evoluat pentru Beveren, din Belgia, în sezonul trecut. Stoperul sârb ce măsoară 2,01 metri a petrecut cinci ani la Beveren, unde a ajuns de la Krupa, o grupare din Bosnia. Vukotiv jucase în Seribia la Sloga Kraljevo, fiind cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele