Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

NEWS ALERT | Fostul antrenor al Simonei Halep, despre procesul jucătoarei ”Este ciudat că se fac aceste amânări”

Tenis Publicat pe 1 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21083027/1/simona-halep-1.jpg

Simona Halep este în continuare suspendată, după ce a fost depistată cu o substanţă interzisă la US Open 2022. Firicel Tomai, apropiat al sportivei, a vorbit despre procesul Simonei.

Sports Resolutions, o organizaţie independentă, se ocup de cazul Simonei Halep. Decizia nu a venit încă, dat fiind faptul că au avut loc două amânări şi au fost refuzate probe, după cum spune fostul antrenor al jucătoarei de tenis, Firicel Tomai.

”Simona se luptă cu două amânări, procesul trebuia să aibă loc de două ori până acum, dar a fost amânat din diverse motive. Au fost trimise eşantioane fizice, medicamentele sau bidonul, şi din câte ştiu au fost refuzate, s-a cerut o expertiză la laborator.

Este ciudat că se fac aceste amânări, este în detrimentul Simonei. Dar ea are vârsta şi calităţile necesare încât să mai poată juca tenis 3-4 ani”, a precizat Tomai la ”DigiSport Matinal”.

  • Simona Halep nu a mai jucat din august 2022, dar rămâne pe o poziţie bună în clasamentul WTA, locul 25. 
  • Pe 7 octombrie 2022 a fost anunţată sportiva despre testul pozitiv.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele