Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

NEWS ALERT! Jocurile Olimpice de la Tokyo ar putea avea loc fără spectatori

JO 2020 Publicat pe 30 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20149677/1/tokyo2020-logo-3.jpg

”Jocurile Olimpice de la Tokyo ar putea avea loc fără spectatori”, a declarat pentru AFP preşedinta Comitetului de Organizare, Seiko Hashimoto.

Conducătoarea a spus că vreau o competiţie "sigură" şi că ar putea exista situaţii în care "nu vom putea autoriza spectatori".

Deja la JO a fost interzis accesul fanilor străini, iar în tribune ar urma să se afle doar spectatori japonezi.

Pentru Hashimoto, Jocurile nu vor fi de succes, dacă organizatorii nu-i vor proteja "complet" pe sportivi şi populaţia japoneză.

Japonia se confruntă în prezent cu un nou val de COVID-19, iar nivelul de vaccinare este scăzut comparativ cu alte ţări.

Pandemia a dus deja la amânarea pentru un an a JO, competiţie programată iniţial în vara anului 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele