adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

NEWS ALERT ǀ Larisa Iordache se retrage din activitatea sportivă. “Închei acest capitol frumos”

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 16 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20510211/1/larisa-ueg.jpg

Gimnasta Larisa Iordache şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă, vineri, la vârsta de 25 de ani, ea notând, într-un mesaj postat pe Facebook, că este împăcată şi mulţumită cu alegerea făcută şi că din 2022 va începe un nou capitol.

“Cazi , dar te ridici!

Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii.

Totul este o alegere, o alegere de a fi cel mai bun pentru tine şi în sufletul tău.

Asta am învăţat în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în sala de gimnastică.

Azi inchei acest capitol frumos din viaţa mea.

Mă simt împăcată şi mulţumită cu alegrea pe care am făcut-o!

Este timpul pentru o viaţă normală şi un pic mai liniştită.

Am pus cipici de o parte, Costumul în dulap si tot ce am trăit până acum într-un sertar micuţ acolo în inima şi mintea mea.

Aş vrea să spun multe însă nu îmi pot aduna cuvintele pentru o singură postare.

Vreau să ştiţi că vă apreciez pe voi, cei ce mă urmăriţi cu drag, îmi scrieţi şi îmi transmiteţi gânduri pozitive.

Şi vreau să mulţumesc persoanelor ce chiar mi-au dorit binele măcar o dată în aceşti 20 de ani de când am început gimnastica!

Un nou capitol este gata să înceapă odată cu noul an!

Iubire pentru toată lumea”,
este mesajul sportivei.

Larisa Iordache are în palmares 24 de medalii la competiţiile internaţionale printre care se numără şi bronzul obţinut la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012. Ea a câştigat de şapte ori aurul european şi de două ori argintul mondial.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele