Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

NEWS ALERT ǀ Lovitură grea pentru Superliga României! La doar un pas de amânare

Superliga Publicat pe 6 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21412916/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023.jpg

Un ciclon polar va lovi România, conform anunţului meteorologilor, ceea ce va afecta cu siguranţă calitatea meciurilor din Superligă.

Mai mult decât atât, există pericolul ca starea vremeii să conducă la amânarea anumitor jocuri din etapa a 19-a din campionatul României, ceea ce ar însemna o lovitură pentru organizatorii competiţiei, LPF, şi pentru deţinătorul de drepturi TV, compania EAD.

”În zilele următoare, într-adevăr, apare o schimbare atât în aspectul vremii cât şi din punct de vedere termic. Este, pe de o parte, avansul unei mase de aer mai rece dinspre latitudini nordice. Pe de altă parte, destul de multă umezeală care vine dinspre partea de sud a continentului, dinspre bazinul mediteranean. 

Vor fi precipitaţii în toată ţara, în extindere dinspre partea de sud-vest a teritoriului. La munte şi în regiunile estice, în special în zona Moldovei, vor predomina ninsorile iar în celelalte zone vor fi precipitaţii mixte. 

În această noapte (n.r. miercuri noaptea) ne aşteptăm să fie şi polei, în special în partea centrală şi de nord est a ţării, iar cantităţile de apă aşteptate pentru partea de sud a teritoriului vor fi mai însemnate şi vor depăşi 10 15 l/m² şi pe arii restrânse chiar 20 l/m². 

Tot în sud-estul ţării, în zona Dobrogei şi a Munteniei, vor fi şi intensificări ale vântului cu viteze în general de 40-45 de km/h.

Chiar şi în zona Capitalei, în probabilitate mai mare mâine, în a doua parte a zilei, ne aşteptam să ningă”, a spus meteorologul Oana Păduraru, conform Antena 3.

Programul etapei a 19-a din Superligă

Vineri, 8 decembrie

  • Ora 19:00: Poli Iaşi – UTA, în direct la Prima Sport 2

Sâmbătă, 9 decembrie

  • Ora 20:45: Rapid – FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1

Duminică, 10 decembrie

  • Ora 14:00: FC Hermannstadt – Universitatea Craiova, în direct la Prima Sport 2
  • Ora 17:00: Farul – Petrolul, în direct la Prima Sport 1
  • Ora 20:00: CFR Cluj – FCSB, în direct la Prima Sport 1

Luni, 11 decembrie

  • Ora 17:00: FC ”U” Craiova – FC Botoşani, în direct la Prima Sport 2
  • Ora 20:45: Dinamo – ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1

Marţi, 12 decembrie

Ora 17:00: Oţelul – Sepsi, în direct la Prima Sport 1

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele