Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

NEWS ALERT ǀ Lovitură pentru formaţia cu pretenţii la titlu din Superligă! Patronul se gândeşte să sacrifice sezonul

Superliga Publicat pe 10 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21013526/1/universitatea-craiova-fcsb-superliga-superbet-18-09-2022-1.jpg

Plecarea portarului lituanian Giedrius Arlauskis (35 de ani) nu este singura mişcare în această direcţie la care se gândeşte conducerea Universităţii Craiova.

Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a anunţat că îşi doreşte să treacă echipa printr-un proces de reconstrucţie, chiar şi cu preţul de a sacrifica sezonul curent.

Măsurile severe ale lui Mihai Rotaru

Rotaru nu vede momentan motive de îngrijorare, însă, chiar şi în situaţia în care va rezilia contractele mai multor jucători datorită situaţiei din clasament a Universităţii Craiova.

”Mai sunt şi alţi jucători cu care am demarat discuţii în vederea rezilierii contractului pe cale amiabilă. Lista e făcută de mine, împreună cu stafful tehnic. Au fost lucruri de comun acord. Neagoe îşi doreşte Universitatea Craiova sus, tot ce face, face din pasiune şi pentru a construi un club puternic. Sunt din toate zonele, nu există jucători preferaţi şi alţii nu.

Pot să fie jucători care termină la vară, sunt jucători mai vechi la echipă, mai noi. Ne dorim o reconsiderare a grupului. O reconstrucţie a echipei, dacă va fi nevoie să sacrificăm anul acesta, o vom face. Nu e cazul să abandonăm, suntem sus, avem 3 puncte faţă de locul 3 în acest moment, după înjumătăţire.”, a declarat Mihai Rotaru pentru Orange Sport.

Universitatea Craiova se clasează pe locul 5 în Superligă, cu 41 de puncte în 24 de meciuri. Oltenii se află la 10 puncte distanţă de lidera Farul Constanţa şi au un avans de 11 faţă de FC Botoşani, ocupanta locului 7, prima poziţie de play-out la finalul sezonului regular. Atât în play-off, cât şi în play-out punctele se înjumătăţesc.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele