Ultima oră
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare

NEWS ALERT | Marius Şumudică s-a decis după negocierile cu Petrolul şi Voluntari! ”M-au sunat şi suporterii”

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 12 mar 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21522112/2/profimedia-0841660619.jpg

Marius Şumudică nu mai este antrenorul lui Gaziantep, după ce a decis să plece de la formaţia din prima ligă a Turciei.

Tehnicianul român a revenit, vineri, în ţară, după despărţirea de formaţia turcă şi a oferit mai mult declaraţii, în urma cărora a dezvăluit că primit oferte de la două cluburi din Superliga.

Marţi, Şumudică a spus că a negociat cu Voluntari şi Petrolul, dar s-a hotărât să nu o preia pe niciuna.

”Este adevărat că au fost discuţii cu cei de la Voluntari şi Petrolul, dar am refuzat, pentru moment. Întoarcerea mea în ţară a fost generată de nişte probleme familiale, care necesitau prezenţa mea. De aceea am luat decizia, nu au fost probleme cu jucătorii, aveam o relaţie excelentă, vedeam şi imaginile de ziua mea, de pe 4 martie, nu erau probleme.

Dar am considerat că este mult mai importantă prezenţa mea în sânul familiei. Nu mă deranja nimeni, am luat echipa de la 0 puncte, ajunsesem la 1 punct de salvare.

S-a văzut şi cu Besiktas, cei mai buni de pe teren au fost jucătorii aduşi de mine. Sunt printre puţinii antrenori care au adus jucători români după el, şi-a asumat un risc din punct de vedere.

La plecare au fost trei sferturi dintre jucători au venit la mine la hotel, nu îşi doreau să ne despărţim, a fost o perioadă ok, dar eu obosisem şi problemele m-au făcut să mă întorc. De aceea şi vreau o pauză de la fotbal, vreau să stau acasă, să fiu alătiuri de mine.

Chiar dacă este greu să refuz Petrolul, sunt prieten cu Marian, m-au sunat şi suporterii de acolo, dar şi cei de la Rapid, care au încercat să mă convingă să merg la Petrolul. Era foarte tentant să merg acolo, alături de Marian, de suporteri, de tot ceea ce înseamnă Petrolul”, a declarat Şumudică, la Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele