Ultima oră
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”

NEWS ALERT ǀ Ofertă de 150 de milioane de euro pentru Zinedine Zidane!

Sporturi Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21136780/1/profimedia-0756601650.jpg

Zinedine Zidane, antrenorul care a scris istorie la Real Madrid câştigând 3 Ligi ale Campionilor consecutive şi rămas liber de contract din mai 2021, ar fi fost curtat de către Al Nassr cu o ofertă ameţitoare: 150 de milioane de euro pe doi ani.

Tehnicianul francez în vârstă de 50 de ani a refuzat, potrivit Foot Mercato, oferta conducerii din Arabia Saudită şi a ratat şansa să colaboreze din nou cu Cristiano Ronaldo, fotbalistul alături de care a scris istorie între 2016 şi 2018 pentru ”albi”.

Zinedine Zidane nu concepe să antreneze o echipă din afara Europei. ”Zizou” aşteaptă o propunere concretă din partea unei echipe cu pretenţii din top 5 campionate ale ”Bătrânului continent”.

De când a rămas liber de contract, Zidane a fost cel mai aproape să preia frâiele naţionalei Franţei, însă înţelegerea lui Didier Deschamps a fost prelungită după finală Cupei Mondiale pierdute de ”cocoşii galici” în faţa Argentinei.

Al Nassr va căuta în continuare să numească un antrenor de top, după demiterea tehnicianului Rudi Garcia.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele