Ultima oră
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii
NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage
Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB" Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB"

NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21568114/1/profimedia-0865429239.jpg

Comisia de Arbitri UEFA a anunţat oficialii de joc pentru partidele de la Campionatul European 2024 din Germania.

Au fost nominalizaţi 18 arbitri de centru împreună cu asistenţii lor şi oficiali VAR, care vor fi delegaţi la cele 51 de partide de la turneul final.

Pe listă sunt şi 4 români: Istvan Kovacs – arbitru de centru, Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene – asistenţi, Cătălin Popa – VAR, informează FRF.

În ordine alfabetică, aceştia sunt arbitrii de centru pentru EURO 2024: Artur Soares Dias (Portugalia), Jesús Gil Manzano (Spania), Marco Guida (Italia), Istvan Kovacs (România), Ivan Kruzliak (Slovacia), François Letexier (Franţa), Danny Makkelie (Ţările de Jos), Szymon Marciniak (Polonia), Halil Umut Meler (Turcia), Glenn Nyberg (Suedia), Michael Oliver (Anglia), Daniele Orsato (Italia), Sandro Schärer (Elveţia), Daniel Siebert (Germania), Anthony Taylor (Anglia), Clément Turpin (Franţa), Slavko Vinčić (Slovenia), Felix Zwayer (Germania). Acestora li se vor alătura, din Argentina, Facundo Tello împreună cu doi arbitri asistenţi.

În pregătirea pentru EURO 2024, toţi arbitrii nominalizaţi vor participa, la jumătatea lunii mai, la un seminar organizat la Frankfurt.

Campionatul European – Germania 2024 se va desfăşura în perioada 14 iunie – 14 iulie. La turneu va participa şi naţionala României, care face parte din grupa E, alături de Ucraina, Belgia şi Slovacia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele