Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

NEWS ALERT | Probleme la o echipă cu pretenţii din SuperLigă. Jucătorii au refuzat să se antreneze!

Petrolul Ploiești Publicat pe 29 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/20934857/1/superliga.jpg


Petrolul Ploieşti, ocupanta locului al şaptelea din SuperLigă, traversează un nou moment greu înaintea reluării campionatului. Din cauza problemelor financiare, jucătorii au boicotat antrenamentul de marţi dimineaţă pentru a trage un puternic semnal de alarmă asupra situaţiei grele, anunţă gsp.ro.
 
Banii apar rar la Petrolul, iar nemulţumirile jucătorilor nu sunt legate de cele două salarii restante, ci de faptul că oamenii din conducerea clubului nu şi-au ţinut promisiunile şi nu au achitat sumele de bani aferente bonusurilor pentru obţinerea promovării în SuperLigă, în vara lui 2022. Astfel, fotbaliştii antrenaţi de Nae Constantin au refuzat să participe la şedinţa de pregătire programată marţi dimineaţă în ceea ce s-a dorit să fie un mesaj cât se poate de clar pentru factorii de decizie din club: aşa nu se mai poate!
 
Petrolul se confruntă cu probleme financiare încă din momentul în care a promovat pe prima scenă a fotbalului românesc, fiind dependentă de banii proveniţi din drepturile TV. Chiar şi aşa, Nae Constantin a reuşit să creeze un grup bun, iar "lupii" se află pe locul al şaptelea, urmând să întâlnească Universitatea Cluj în această etapă (vineri, de la ora 19:00, live pe Prima Sport).
 
Una dintre soluţiile pentru depăşirea impasului financiar ar putea fi reprezentată de vânzarea lui Valentin Ţicu, fundaşul stânga în vârstă de 22 de ani care poartă şi banderola de căpitan fiind pe radarul Universităţii Craiova ca înlocuitor pentru Nicuşor Bancu. De altfel, Ţicu a recunoscut că ar fi de acord cu transferul, dacă banii lui Rotaru ar ajuta la deblocarea situaţiei financiare din club:
 
"Întotdeauna am fost pregătit pentru o nouă provocare, dar dacă nu s-ar întâmpla, nu ar fi niciun capăt de ţară. Iubesc să joc la Petrolul, iubesc Petrolul şi îmi place să stau aici. 
 
Nu ştiu cum ar reacţiona (n.red - fanii), cu siguranţă nu bine. Da, dacă vreodată va fi nevoie de o mutare, prin plecarea mea măcar să ajut puţin clubul, pentru că sunt problemele care sunt. Trebuie să cântărim bine şi eu, şi suporterii, şi conducerea. Acum vom vedea pe viitor ce se va întâmpla", a declarat Ţicu, pentru Orange Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri