Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

NEWS ALERT | Radu Drăguşin, pe radarul unei formaţii de top din Italia. ”A demonstrat că este la înălţime”

Serie A Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21123530/1/dra.jpg

Proaspăt promovat în Serie A cu Genoa, Radu Drăguşin (20 de ani) ar putea bifa un transfer de răsunet. Presa italiană scrie că tânărul fundaş este dorit de Napoli.

La scurt timp după Scudetto, Napoli caută să întărescă lotul, iar Luciano Spalletti are nevoie de un apărător central tânăr şi cu talie, aşa cum este românul.

”În acest sezon, a demonstrat că este la înălţime. De asemenea, ne-a dat şi satisfacţia unor goluri decisive şi importante pentru echipa sa. Napoli va face totul pentru a-l aduce în Campania (n.r. - regiunea) în aceste luni.

Dacă Genoa a revenit în Serie A (după doar un an iadul din B) meritul este şi al lui. Radu Drăguşin a fost un adevărat lider al echipei lui Gilardino”
, scriu cei de la napolicalciolive.com.

Radu Draguşin a reuşit patru goluri în 47 de meciuri din Serie B pentru Genoa în actuala stagiune. Între timp, Drăguşin şi-a câştigat şi locul de titular în naţionala României. El a adunat 5 selecţii în prima reprezentativă, iar în meciurile cu Andorra şi Belarus, Edward Iordănescu l-a utilizat integralist.

Site-ul de specialitate Transfermarkt i-a stabilit cota de piaţă stoperului român la 5 milioane de euro. El a ajuns definitiv la Genoa în vară, pentru 5.5 milioane de euro, după un împrumut pe un sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele