Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

NEWS ALERT ǀ Replica acidă a lui Edward Iordănescu pentru un tricolor: ”Cu astfel de argumente mai bine nu vii!”

Echipa nationala Publicat pe 22 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21071281/1/parteneriat-casa-pariurilor-federatia-romana-de-fotbal-9-03-2023.jpg

Edward Iordănescu, selecţionerul României, s-a arătat deranjat de atitudinea de la echipa naţională a lui Alexandru Mitriţă, în prezent legitimat la Al-Raed din campionatul Arabiei Saudite, în vara anului trecut.

Totuşi, Iordănescu i-a transmis lui Mitriţă că nu are uşa închisă la prima reprezentativă, chiar dacă la momentul respectiv nu a fost în stare să pună pe primul loc echipa naţională în faţa problemelor personale.

Critica lui Edward Iordănescu

Selecţionerul României consideră că într-o astfel de situaţie un jucător mai bine îl sună şi îl anunţă că nu poate veni la lot.

”O să mă rezum la ce am spus public, restul discuţiei mele cu el rămâne intimă, şi e normal. Mă aşteptam ca Mitriţă să vină cu alt spirit, cu o altă determinare, cu o altă gândire şi mult mai implicat în ceea ce a însemnat perioada din iunie.

L-am înţeles şi am înţeles argumentele lui, că nu ştia ce se întâmplă cu viitorul lui, că termina colaborarea cu PAOK, că nu era foarte fericit la club că nu a avut multe jocuri în care a jucat atât cât şi-a dorit. Am înţeles că au fost şi nişte chestii personale, cel puţin el asta mi-a spus. 

Atunci când vine vorba de echipa naţională, nu poţi veni cu astfel de argumente. Atunci mai bine nu vii. Pui mâna pe telefon şi spui 'Mister, eu îţi mulţumesc că te-ai uitat la mine, că mă monitorizezi, că m-ai convocat, dar nu sunt pregătit'.

E mult spus pus pe scandal. A venit cu starea asta de spirit, şi alţi jucători au avut probleme la club, dar când au venit au pus totul prioritate pentru echipa naţională. Nimeni n-are uşa închisă din punctul meu de vedere. Rămâne de văzut!”, a declarat Edward Iordănescu, selecţionerul României, pentru Fanatik.

Programul grupei României:

  • 25 martie 2023: Belarus – Elveţia (19:00),  Andorra – ROMÂNIA, Israel – Kosovo (21:45);
  • 28 martie 2023: ROMÂNIA – Belarus, Kosovo – Andorra, Elveţia – Israel (21:45);
  • 16 iunie 2023: Kosovo – ROMÂNIA, Belarus – Israel, Andorra – Elveţia (21:45);
  • 19 iunie 2023: Elveţia – ROMÂNIA, Belarus – Kosovo, Israel – Andorra (21:45);
  • 9 septembrie 2023: Andorra – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Israel, Kosovo – Elveţia (21:45);
  • 12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveţia – Andorra (21:45);
  • 12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveţia (21:45);
  • 15 octombrie 2023: Elveţia – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45);
  • 18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveţia – Kosovo (21:45);
  • 21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveţia, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45).

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri