Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

NEWS ALERT | Revenirea lui Laszlo Boloni în România a fost anunţată

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 17 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21495884/1/laszlo-boloni-aplaudat-la-scena-deschisa-pe-stadionul-lui-sporting-lisabona-1-size6.jpg

Laszlo Boloni antrenează de peste 20 de ani în străinătate. Singura experienţă pe care a avut în România a fost cea de la cârma echipei naţionale, în perioada 2000-2001.

Acum, tehnicianul este dorit cu ardoare la Sepsi, iar Laszlo Dioszegi încearcă să găsească o variantă pentru a-l aduce pe acesta la Sfântu Gheorghe.

Boloni a spus că nu va antrena în România, dar finanţatorul covăsnenilor a găsit deja soluţia şi îi va propune antrenorului funcţia de director sportiv sau cea de director general.

În acest moment, Laszlo Boloni este antrenor la Metz, care se află pe locul 17 în Ligue 1, iar duminică are un duel foarte important cu Montpellier, formaţie aflată pe poziţia a 15-a, prima care asigură rămânerea în primul eşalon francez.

”(Vă spune ceva declaraţia asta: Târgu Mureş este mai aproape de Sepsi decât de Bucureşti? n.r.) Boloni a zis foarte clar că nu vine ca antrenor în România. Poate vine ca director sportiv, poate ca director general.

Găsim noi o soluţie, dacă asta e, dar nu vine ca antrenor şi nici nu vrem. Dar dacă ar veni să ne ajute ca director sportiv, ar fi extraordinar.

Cred că ar lucra foarte bine ca director sportiv cu domnul Stork. Şi Loţi deja gândeşte ca un ”francez”, pot să spun, a trăit foarte mult în Occident şi pot să spun că cei doi ar lucra extraordinar împreună”, a reacţionat Laszlo Dioszegi pentru Bugetul.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele