Ultima oră
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

NEWS ALERT | Revenirea lui Laszlo Boloni în România a fost anunţată

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 17 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21495884/1/laszlo-boloni-aplaudat-la-scena-deschisa-pe-stadionul-lui-sporting-lisabona-1-size6.jpg

Laszlo Boloni antrenează de peste 20 de ani în străinătate. Singura experienţă pe care a avut în România a fost cea de la cârma echipei naţionale, în perioada 2000-2001.

Acum, tehnicianul este dorit cu ardoare la Sepsi, iar Laszlo Dioszegi încearcă să găsească o variantă pentru a-l aduce pe acesta la Sfântu Gheorghe.

Boloni a spus că nu va antrena în România, dar finanţatorul covăsnenilor a găsit deja soluţia şi îi va propune antrenorului funcţia de director sportiv sau cea de director general.

În acest moment, Laszlo Boloni este antrenor la Metz, care se află pe locul 17 în Ligue 1, iar duminică are un duel foarte important cu Montpellier, formaţie aflată pe poziţia a 15-a, prima care asigură rămânerea în primul eşalon francez.

”(Vă spune ceva declaraţia asta: Târgu Mureş este mai aproape de Sepsi decât de Bucureşti? n.r.) Boloni a zis foarte clar că nu vine ca antrenor în România. Poate vine ca director sportiv, poate ca director general.

Găsim noi o soluţie, dacă asta e, dar nu vine ca antrenor şi nici nu vrem. Dar dacă ar veni să ne ajute ca director sportiv, ar fi extraordinar.

Cred că ar lucra foarte bine ca director sportiv cu domnul Stork. Şi Loţi deja gândeşte ca un ”francez”, pot să spun, a trăit foarte mult în Occident şi pot să spun că cei doi ar lucra extraordinar împreună”, a reacţionat Laszlo Dioszegi pentru Bugetul.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele