adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | "Acum se joacă mai mult fotbal!". Becali, săgeţi către Dică după a patra victorie a lui Pintilii EXCLUSIV | "Acum se joacă mai mult fotbal!". Becali, săgeţi către Dică după a patra victorie a lui Pintilii
EXCLUSIV | Singurul jucător criticat de Becali după meciul cu CS Mioveni: "Ia stai tu frumos pe bancă!" EXCLUSIV | Singurul jucător criticat de Becali după meciul cu CS Mioveni: "Ia stai tu frumos pe bancă!"
EXCLUSIV | Schimbarea lui Oaidă încă din minutul 25, explicată tactic de Becali: "De-asta a ieşit!" EXCLUSIV | Schimbarea lui Oaidă încă din minutul 25, explicată tactic de Becali: "De-asta a ieşit!"
LIVE TEXT | CM, ziua 17: Portugalia - Elveţia, duel echilibrat pentru ultimul bilet al ”sferturilor” Cupei Mondiale. Spania nu va avea o misiune uşoară în faţa Marocului LIVE TEXT | CM, ziua 17: Portugalia - Elveţia, duel echilibrat pentru ultimul bilet al ”sferturilor” Cupei Mondiale. Spania nu va avea o misiune uşoară în faţa Marocului
VIDEO ǀ Cupa României: faza grupelor se încheie. Programul meciurilor transmise de Prima Sport şi PrimaPlay.ro
VIDEO ǀ Cupa României: faza grupelor se încheie. Programul meciurilor transmise de Prima Sport şi PrimaPlay.ro
FOTO | Gestul făcut pentru Pele de jucătorii naţionalei Braziliei, după calificarea în ”sferturile” Cupei Mondiale FOTO | Gestul făcut pentru Pele de jucătorii naţionalei Braziliei, după calificarea în ”sferturile” Cupei Mondiale

NEWS ALERT ǀ Rotaru confirmă posibilul ”cutremur” la Universitatea Craiova: ”Plecarea e o variantă!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 13 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20918698/1/mirel-radoi-u-craiova.jpg

Mihai Rotaru a oferit o primă reacţie după ce Mirel Rădoi i-a exclus din lot pentru meciul cu Rapid (2-2) pe Andrei Ivan (25 de ani, atacant), Jovan Markovic (21, atacant), Ionuţ Vînă (27, mijlocaş central) şi Sergiu Hanca (30, extremă dreapta).

Patronul Universităţii Craiova şi-a arătat sprijinul faţă de antrenorul său, menţionând că toţi tehnicienii au avut parte de libertate în luarea deciziilor la echipă.  

În acelaşi timp, Mihai Rotaru a confirmat că ia în calcul în privinţa celor patru vedete toate variantele posibile, inclusiv să îi dea afară de la echipă, dacă nu vor obţine iertarea lui Mirel Rădoi.

”Toţi antrenorii care au fost la Universitatea Craiova au avut libertate. S-a creat o impresie falsă cu protejatul jucătorilor. A plecat de la Victor Piţurcă, care a spus-o la alibi, pentru a-şi motiva despărţirea. La Craiova, sunt protejate principiile, nu sunt protejaţi jucătorii, antrenorii sau colegii din staff. 

E un principiu să nu spăl rufele în public, dar Mirel a avut suportul clubului, cum au avut toţi antrenorii, au decis tot ce înseamnă viaţa vestiarului. Echipa de fotbal o conduce Mirel Rădoi. 

Noi ne vom mula după punctul lui Rădoi de vedere. Nu este prima dată când un jucător este trimis la echipa a doua. Toate variantele sunt luate în calcul, plecarea e o variantă, să rămână la echipa a doua e o variantă, să fie împrumutaţi e o variantă, să muncească şi să revină e o variantă. Dacă îşi vor revizui atitudinea faţă de viaţă, nu de club, sunt convins că pot ajuta fotbalul românesc.”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri