Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

NEWS ALERT ǀ Rotaru confirmă posibilul ”cutremur” la Universitatea Craiova: ”Plecarea e o variantă!”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 13 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20918698/1/mirel-radoi-u-craiova.jpg

Mihai Rotaru a oferit o primă reacţie după ce Mirel Rădoi i-a exclus din lot pentru meciul cu Rapid (2-2) pe Andrei Ivan (25 de ani, atacant), Jovan Markovic (21, atacant), Ionuţ Vînă (27, mijlocaş central) şi Sergiu Hanca (30, extremă dreapta).

Patronul Universităţii Craiova şi-a arătat sprijinul faţă de antrenorul său, menţionând că toţi tehnicienii au avut parte de libertate în luarea deciziilor la echipă.  

În acelaşi timp, Mihai Rotaru a confirmat că ia în calcul în privinţa celor patru vedete toate variantele posibile, inclusiv să îi dea afară de la echipă, dacă nu vor obţine iertarea lui Mirel Rădoi.

”Toţi antrenorii care au fost la Universitatea Craiova au avut libertate. S-a creat o impresie falsă cu protejatul jucătorilor. A plecat de la Victor Piţurcă, care a spus-o la alibi, pentru a-şi motiva despărţirea. La Craiova, sunt protejate principiile, nu sunt protejaţi jucătorii, antrenorii sau colegii din staff. 

E un principiu să nu spăl rufele în public, dar Mirel a avut suportul clubului, cum au avut toţi antrenorii, au decis tot ce înseamnă viaţa vestiarului. Echipa de fotbal o conduce Mirel Rădoi. 

Noi ne vom mula după punctul lui Rădoi de vedere. Nu este prima dată când un jucător este trimis la echipa a doua. Toate variantele sunt luate în calcul, plecarea e o variantă, să rămână la echipa a doua e o variantă, să fie împrumutaţi e o variantă, să muncească şi să revină e o variantă. Dacă îşi vor revizui atitudinea faţă de viaţă, nu de club, sunt convins că pot ajuta fotbalul românesc.”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri