Ultima oră
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”

NEWS ALERT ǀ Scandal monstru în Superligă! Neluţu Varga ameninţă o grupare de tradiţie: ”Vă asigur că o să îi coste mult!”

CFR Cluj Publicat pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21025116/1/superliga-2.jpg

Neluţu Varga, patronul campioanei en-titre CFR Cluj, este pregătit să pornească un adevărat război cu Roger, fostul jucător al ”feroviarilor”, şi cu UTA, echipa care l-a adus liber de contract înapoi la Arad.

Patronul ardelenilor a spus despre Roger că o să ajungă în sapă de lemn din cauza impresarului său, care i-a recomandat să denunţe unilateral contractul cu CFR. Varga a oferit asigurări că ”Bătrâna Doamnă” o să plătească scump pentru că s-a folosit de Roger într-un meci oficial (remiza albă cu Hermannstadt, în care brazilianul a jucat 63 de minute).

Varga nu acceptă plecarea lui Roger

”Eu am mai spus că Roger s-a luat după impresarul lui, iar ăla îl va duce la sapă de lemn. Însă, acum văd că nici UTA Arad nu este mai echilibrată şi a intrat şi ea în acest joc urât de tot. E normal?

Dar l-au băgat într-un meci oficial pe răspunderea lor, iar eu vă asigur că o să îi coste mult acest lucru. Noi lui Roger i-am făcut plângere peste tot unde este posibil, iar de acum ne vom îndrepta şi împotriva celor de la UTA.

Ei ştiau foarte bine că sunt probleme mari cu acest jucător, care are plângeri peste plângeri făcute şi vor fi procese. UTA o să răspundă în solidar cu el.

Iar acest  Roger să nu creadă că o să scape aşa uşor de noi. El ştie foarte bine cum au stat lucrurile şi este clar că a urmărit doar ca să scape de la noi din postura de jucător liber de contract. Însă, nu o vom lăsa aşa!”, a declarat Neluţu Varga pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele