Ultima oră
Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi” Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”
Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-1, în direct la Prima Sport 1! Ezekiel deschide scorul VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-1, în direct la Prima Sport 1! Ezekiel deschide scorul
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”

NEWS ALERT! Setien, pe făraş. Succesorul său a sosit deja la Barcelona

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 1 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19408569/1/quique-setien.jpg

Remiza cu Atletico Madrid se pare că a pus capac antrenorului Quique Setien, care are zilele numărate la FC Barcelona. Acesta a pierdut controlul vestiarului şi liderii echipei, cu Messi în frunte nu îl mai vor.

Ronald Koeman se pare că va fi succesorul lui Setien. Olandezul a ajuns deja la Barcelona, unde a început negocierile cu gruparea de pe ”Camp Nou”.


Episodul care a pecetului ruptura s-a petrecut la finele partidei de aseară. Antoine Griezmann (29 de ani) a fost expus de Quique Setien în finalul meciului cu Atletico Madrid (2-2), când a fost trimis pe teren în minutul 90, iar tatăl său, Alain, nu l-a iertat pe antrenorul Barcelonei.

 
Gestul lui Setien l-a şocat pur şi simplu pe rivalul Diego Simeone, iar atmosfera din vestiarul Barcelonei e departe de a fi perfectă. Conflictul evident dintre Setien şi Griezmann au făcut ca ziarele din Barcelona să recunoască faptul că, într-adevăr, există o problemă, iar el e dus şi mai departe de tatăl campionului mondial.
 
 
La puţin timp după ce fratele lui Griezmann s-a arătat contrariat de atitudinea lui Setien, a venit şi rândul părintelui său să-l atace pe tehnicianul blaugrana: ”Pentru a cere iertare, primul lucru pe care trebuie să îl ai este cheia camionului, iar aici nu este cazul tău, pentru că eşti pur şi simplu pasager”, a fost atacul lansat de Alain Griezmann.
 
Certat cu Griezmann, în relaţii reci cu Messi, Pique şi Suarez, devansat de Real în lupta pentru titlu, Setien are şanse mici să mai continue pe banca tehnică a Barcelonei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele