Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage

Real Madrid Publicat de Tudor Moisa pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21599404/1/profimedia-0872254369.jpg

Toni Kroos se va retrage la finalul sezonului!

Mijlocaşul Realului a făcut anunţul pe reţelele de socializare. Se pare că Kroos va evolua la EURO, iar finala Champions League va fi ultimul său meci la Real.

"17 iulie 2014 - ziua prezentării mele la Real Madrid, ziua care mi-a schimbat viaţa. Viaţa mea de fotbalist, dar în special ca persoană.

A fost începutul unui nou capitol la cel mai mare club din lume. După 10 ani, la finalul acestui sezon, capitolul ajunge la final.

Nu am să uit niciodată această perioadă de succes! Aş vrea să le mulţumesc tuturor că m-au primit cu inima deschisă şi că au avut încredere în mine.

Dar în mod special, aş vrea să le mulţumesc madrilenilor, pentru afecţiunea şi iubirea voastră din prima până în ultima zi.

În acelaşi timp, decizia asta înseamnă că activitatea mea ca fotbalist se va încheia după EURO.

Sunt fericit şi mândru că am găsit timpul perfect pentru decizie. Ambiţia mea a fost să îmi termin cariera în momentul cel mai bun din punct de vedere al performanţei.

De acum înainte, există un singur gând: A por la 15! Hala Madrid y nada mas", a postat Toni Kroos pe reţelele de socializare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele