Ultima oră
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii
NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage
Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB" Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB"

NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21568141/1/romania-irlanda-de-nord-amical-22-03-2024-1.jpg

Mai puţin de două luni ne despart de startul Campionatului European.

România revine la un turneu final după o pauză de opt ani, iar Edi Iordănescu a început de ceva timp pregătirile.

Acum, staff-ul naţionalei a primit o veste care a căzut ca un trăsnet. George Puşcaş a fost om de bază în angrenajul România pe toată durata campaniei de calificare.

Chiar dacă a fost criticat pentru decizia de a-l titulariza aproape meci de meci, Edi Iordănescu a continuat să meargă pe mâna atacantului care evoluează în Italia.

Luni, jurnaliştii de la Corriere dello Sport au anunţat că atacantul naţionalei s-a "rupt" în ultimul meci disputat de Bari şi că este suspect de fractură la mână! De asemenea, italienii au notat că în cursul zilei de luni urma să vină şi verdictul.

Se pare că Puşcaş nu a scăpat de ce e mai rău şi a fost diagnosticat cu o fractură cominutivă la metacarpianul al 4-lea al mâinii stângi şi va fi operat!

"SSC Bari a comunicat că examenele medicale la care a fost supus George Puşcaş, pentru a evalua gravitatea accidentării suferite în timpul meciului împotriva echipei Pisa de sâmbăta trecută, au evidenţiat faptul că atacantul român are o fractură cominutivă la metacarpianul al 4-lea al mâinii stângi.

În acord cu Genoa CFC, jucătorul va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru reducerea şi sinteza fracturii, după care va începe programul personalizat de recuperare pentru a reveni la activitate", au notat jurnaliştii de la Tuttomercatoweb.

Recuperarea la o astfel de accidentare poate dura de la câteva săptămâni la câteva luni. Faptul că Puşcaş este nevoit să se opereze denotă că fractura este destul de serioasă, iar şansele să evolueze la EURO scad considerabil!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri