Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21562391/1/profimedia-0858920131.jpg

Jontay Porter a fost suspendat pe viaţă din NBA!

Power forward-ul a fost anchetat pentru implicarea în plasarea unor pariuri ilegale, iar acum a venit şi verdictul. Porter evolua la Toronto Raptors.

În meciul de pe 26 ianuarie împotriva lui LA Clippers, s-a observat un interes crescut pentru pariurile pe statisticile lui Porter, care pentru acea seară erau stabilite în jur de 5,5 puncte, 4,5 recuperări şi 1,5 pase decisive. De asemenea, exista un pariu pe numărul de aruncări reuşite de la distanţă de Porter, care era setat la 0,5.

În acea seară, Porter a jucat doar patru minute înainte de a părăsi terenul din cauza a ceea ce staff-ul lui Raptors a spus că era o agravare a unei leziuni la ochi suferite patru zile mai devreme în partida cu Memphis Grizzlies. Porter nu a marcat împotriva lui Clippers, dar a avut trei recuperări şi o pasă decisivă, şi nu a încercat să arunce la coş de la distanţă, ceea ce înseamnă că a ieşit under la toate statisticile.

În ziua următoare, ca parte a unui raport zilnic către utilizatori despre rezultatele pariurilor, DraftKings Sportsbook a comunicat că cel mai mare câştig pentru pariori, din toate propunerile pe jucătorii din NBA din meciurile acelei seri, a fost rezultat din biletele plasate pe selecţia că Porter nu va înscrie vreo aruncare de 3 puncte.

Porter a jucat 19 minute două zile mai târziu şi a marcat 12 puncte cu 7 recuperări şi 3 pase decisive.

Pe 20 martie, împotriva Sacramento Kings, Porter a jucat doar trei minute înainte de a părăsi terenul din cauza a ceea ce oficialii lui Raptors au spus că era o boală şi nu s-a mai întors. Nu a marcat după ce a încercat o singură aruncare la coş şi a avut două recuperări. Casele de pariuri au stabilit linii de pariere în jur de 7,5 puncte şi 5,5 recuperări pentru el, la acea partidă.

În ziua următoare, DraftKings Sportsbook a raportat într-un comunicat de presă că pariurile pe selecţiile pe Porter au fost cele mai profitabile opţiuni din noaptea respectivă în NBA.

Cel puţin o altă casă de pariuri din SUA a detectat un interes neobişnuit pentru pariurile pe statisticile lui Porter în meciurile respective. O sursă din industria pariurilor a declarat pentru ESPN că de pe mai multe conturi de pariere s-a încercat parierea unor sume mari, în jur de 10.000 şi 20.000 de dolari, pe statisticile lui Porter în meciul din ianuarie împotriva lui Clippers. Limitele de pariere pe selecţiile jucătorilor din NBA variază în funcţie de casa de pariuri şi de client, dar sunt în general în jur de 1.000 până la 2.000 de dolari.

"Oamenii încercau să facă tot posibilul să parieze selecţiile pe Jontay Porter [împotriva Clippers]", a spus sursa mai sus menţionată. "Am avut mulţi oameni încercând să parieze pentru mai mult".

Porter, fratele starului de la Denver Nuggets, Michael Porter Jr., era sub contract cu Raptors şi câştiga 415.000 de dolari în acest sezon.

De asemenea, ancheta a scos la iveală că Porter a pariat chiar el pe meciuri din NBA, pe când evolua în NBA G-League.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele